Black Friday la eMAG: accesoriile care te fac gamer desăvârșit

Black Friday la eMAG: accesoriile care te fac gamer desăvârșit
Florin Cașotă
Florin Cașotă
22:11 15.11.2018

Black Friday este aici și dacă așteptai oferte pentru produse de gaming care să te ajute să te distrezi mai bine și să-ți învingi adversari atunci aruncă un ochi pe produsele următoare.

Gamingul este competitiv, iar cele mai populare jocuri de anul acesta se joacă în echipă, online, unde victoria este primoridială, iar o tastatură bună sau un mouse rapid te-ar putea ajuta să obții headshot-ul ăla care să-ți aducă punctele acasă. Mai jos îți prezint câteva accesori la care ar trebui să te uiți dacă te consideri gamer.

Câteva dintre accesoriile care-ți duc gamingul la nivelul următor

Să începem cu ceva la care poate nu te-ai gândi prima dată când vorbim de jocuri: un scaun de gaming. Jocul pe calculator sau pe consolă nu este o activitate foarte dinamică, iar statul ore în șir pe scaun nu este benefic. Așa că dacă tot o să stai ore în șir undeva măcar să-ți fie comod și să nu ai probleme cu spatele. Acest scaun de gaming de la Raidmax are perne pentru suport gât și zona lombară, tapițăria acestuia este din burete cu densitate și elasticitate mare, iar spătarul se poate înclina până la 90 de grade pentru momentele în care trebuie să faci o pauză. Scaunul îl găsești aici la eMAG.

Totuși, pentru victorie ai nevoie de un mouse bun și de o tastatură rezistentă. Pentru că știu că vrei un mouse rapid și unul ce poate fi folosit în mai multe tipuri de joc atunci îți recomand Razer Naga Trinity pe care-l găsești la eMAG. Mouse-ul are un senzor optic 5G și o viteză de 16.000 DPI și îndejuns de bun și de precis pentru RTS-uri sau FPS-uri. Pentru că atunci când te joc ai nevoie ca totul să fie la îndemână, mouse-ul razer vine cu trei plăci interschimbabile cu configurații cu două, șapte și 12 butone. Astfel, ai un setup pentru DOTA 2, unul pentru Fortnite și altul pentru World of Warcraft.

Un mouse de caliatate trebuie însoțit de o tastatură bună și robustă. Tastatura mecanică Logitech G413 are switch-uri mecanice Romer-G ce sunt cu 25% mai rapide decât switch-urile clasice. Tastatura are funcție Anti-Ghosting ce-ți oferă control atunci când sunt apăsate mai multe comenzi simultan și o funcție numită Game Mode care te scapă de apăsarea din greșeală a tastei Windows. Pentru că la jocuri mai și pierzi și te enervezi, iar tastaturile au de suferit, Logitech G413 este o tastatură robustă cu o carcasă de aliaj de aluminu și unul de magneziu. Tastatura o găsești aici pe eMAG.

Sistemul audio 2.1 Logitech G560 pe care-l găsești acum pe eMAG este format din doi sateliți mici, rotunzi și un subwoofer destul de mare și dreptunghiular. Sistemul are o putere de 120 de wați și oferă un sunet 3D, iar cu ajutorul tehnologiei DTS:X Ultra 1.0 te ajută să te poziționezi mai bine în jocuri deoarece vei auzi pașii inamicului și vei știi din ce direcție vine. De asemenea, pentru că știu că apreciezi iluminatul RBG, sistemul Logitech are iluminare RGB ce poate fi sincronizat cu sunetul, astfel încât atmosfera să fie și mai acaparantă.

Dacă totuși nu vrei un sistem audio sau poate preferi căștile atunci găsești căștile Sony PlayStation wireless pe care le poți folosi atât pentru consolă, cât și pentru PC. Această pereche de căști oferă un sunet virtual surround sound 7.1 ca să te facă să te simți ca și cum ești în acțiunea jocului și are și un microfon încorporat cu funcție de reducere a zgomotului ca să te faci înțeles în multiplayer.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI