12 sept. 2017 | 13:49

Wonder Woman 2 are o dată de lansare: ce ar trebui să știi despre film

ACTUALITATE
Wonder Woman 2 are o dată de lansare: ce ar trebui să știi despre film

Wonder Woman este unul dintre cele mai îndrăgite filme ale anului, dar cei de la Warner Bros. lucrează deja intens la Wonder Woman 2 și avem o dată de lansare.

Filmele din universul cinematografic DC Comics riscau să intre într-un con permanent de umbră fără Wonder Woman. După Batman V. Superman și Suicide Squad, două creații cu review-uri în mare parte slabe și încasări sub așteptări, Warner Bros avea foarte tare nevoie de un succes. Acesta a fost generat de Patty Jenkins.

Regizoarea Wonder Woman este responsabilă aproape de una singură de încasările surprinzătoare ale peliculei cu Gal Gadot în rolul principal. În plus, Jenkins se poate mândri cu faptul că s-a aflat în spatele filmului cu cele mai mari încasări din toate timpurile ce a fost regizat de o femeie.

Confirmarea faptului că Gal Gadot își va reitera rolul de Diana Prince / Wonder Woman în cel de-al doilea film al seriei a venit în această vară la San Diego Comicon. La momentul respectiv nu se știa însă cine va fi regizorul. Deși existau de mult timp discuții cu Patty Jenkins pe marginea subiectului, regizoarea se pare că a încercat să obțină o sumă de bani mult mai generoasă decât în trecut, având în vedere succesul înregistrat de primul film.

În final, conform celor de la Variety, Wonder Woman 2 va fi regizat de Patty Jenkins, la fel ca și primul film. După semnarea contractului, la această oră, Jenkins se pare că s-a apucat deja să lucreze la scenariu. Partenerul ei pe marginea acestui subiect este Geoff Johns, președintele DC Comics. Din câte se pare, Johns stabilește la această oră direcția universului DC în cinematografie, fiind responsabil și de povestea din Aquaman, ce urmează să fie lansat în 2018.

Wonder Woman 2 va avea premiera pe 13 decembrie 2019, deși la această oră nu avem nici o idee vizavi de poveste. Până atunci, pe Wonder Woman o vom vedea în curând în Justice League.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele