23 feb. 2017 | 12:47

În variantă finală, acesta este LG G6 în toată splendoarea sa

ACTUALITATE
În variantă finală, acesta este LG G6 în toată splendoarea sa

LG G6 a fost subiectul foarte multor zvonuri în ultimele săptămâni și luni, dar abia acum aflăm versiunea sub care va ajunge în magazine.

În speranța că vor reuși să creeze interes pentru noul gadget înainte de lansarea sa oficială, cei de la LG au făcut tot ce este posibil pentru a publica mici detalii despre aparat la intervale regulate de timp. Așa am aflat că avea avea un raport de aspect de 18:9 sau că va incorpora un procesor DAC de foarte bună calitate, dedicat audiofililor.

Imaginea de mai sus întruchipează versiunea finală a terminalului, așa cum va apărea pe afișele de promovare. Imaginea a fost postată de curând pe Twitter de către @evleaks, același individ care a făcut o carieră din dezvăluirea unor detalii despre smartphone-uri înainte de lansarea lor oficială. Cu alte cuvinte, deși sursa imaginii nu este una oficială, sunt șanse foarte mici să nu fie adevărată.

În principiu, dacă aveți vreo dilemă legată de designul exterior al noului smartphone, ar trebui să o lămuriți prin randarea de mai sus. Marginile foarte subțiri de pe laterale sunt cât se poate de evidente, raportul de aspect un pic ciudat îți sare în ochi, iar lipsa un buton fizic la bază pare să fie o alegere interesantă de design. Aceasta este cea mai nouă confirmare legată de faptul că noul telefon va avea două camere principale amplasate deasupra senzorului de amprentă.

LG G6 va fi dezvăluit la Barcelona în cadrul unei conferințe planificate pentru 26 februarie la MWC 2017. Vizavi de eforturile de marketing ale LG, compania tocmai a publicat clipul laudativ de mai jos cu declarației faimosului designer Torsten Valeur. Acesta este CEO-ul studiolui danez de design David Lewis Designers. ,,Și cred că în momentul în care îl scoți din buzunar, îl ții în mână, în întorci, te uiți la el, te joci cu el, ar trebui să fii încântat de toată grija și atenția care au fost investite în fiecare detaliu.” Entuziasmul lui Torsten pe marginea LG G6 pare cât se poate de autentic.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele