09 mai 2017 | 11:47

Unui om i-a explodat iPhone 7 în mână când încerca să preia un apel

ACTUALITATE
Unui om i-a explodat iPhone 7 în mână când încerca să preia un apel

În ultimul an telefoanele explozive au captat din ce în ce mai mult lumina reflectoarelor. La începutul scandalului  Samsung Note 7 toată lumea credea că e vorba doar de câteva terminale ghinioniste, însă toată situația a escalat până la retragerea modelului de pe piață și la interzicerea acestuia la bordul aeronavelor. Deși nu la același nivel, și Apple a avut probleme sale de-a lungul vremii. Iată că nu au dispărut.

Un bărbat din Anglia, Lee Hayes pe numele său, avea parte de o zi obișnuită. Telefonul era pe masa din bucătărie în momentul în care cineva l-a sunat. În momentul în care Hayes s-a dus să răspundă, terminalul iPhone 7 pe care îl deținea de doar trei zile i-a explodat în mână, lăsându-l pe ghinionist atât cu cioburi mici înfipte în mână, cât și cu arsuri.

iphone explozie

”A fost o accidentare destul de gravă. Mâna mea dreaptă sângera destul de rău și era plină de cioburi mititele pe care prietena mea s-a chinuit să le culeagă cu penseta timp de câteva zile. Am avut noroc, putea fi mult mai rău. Îmi puteam pierde mâna”, a spus Hayes pentru cei de la Fossbytes.com. Deși sperietura a fost una zdravănă, bărbatul s-a recuperat bine și plănuiește să dea în judecată compania din Cupertino pentru accidentul său.

Operatorul celular englez O2, de la care Hayes cumpărase telefonul său, i-a schimbat terminalul cu pricina. Apple nu a comentat nimic cu privire la acest accident, însă aceeași sursă citează că cei de acolo se gândesc să declanșeze o anchetă internă, deoarece acesta nu este primul terminal iPhone 7 cu probleme.