31 ian. 2017 | 12:40

Un nou telefon în oferta Digi Mobil: Philips X586

ACTUALITATE
Un nou telefon în oferta Digi Mobil: Philips X586

Oferta de telefoane de Digi Mobil tocmai a devenit un pic mai variată, un nou smartphone fiind adăugat în portofoliul utilizatorului. Philips X586 tocmai a fost lansat și este disponibil clienților RCS & RDS.

Philps X586 este produs de China Electronics Corporation și este un smartphone dual SIM compatibil cu tehnologiile 4G de tip FDD-LTE și TDD-LTE. Va fi disponibil pentru cumpărare, în oferta Digi Mobil, începând cu luna februarie.

Telefonul Philips X586 rulează Android 6.0 și are o baterie de 3.000 mAH. Are un display HD de 5 inch, un procesor quad-core de 1,5Ghz și 2GB RAM. Spațiul de stocare este de 16GB, dar poate fi extins prin intermediul unui card microSD, iar camerele foto sunt de 13, respectiv 5MP.

Opțiunile de conectivitate disponibile includ Bluetooth, Wi-Fi, GPS / A-GPS, Micro-USB, EDGE GPRS.

”Philips X586 are încorporată tehnologia SoftBlue care diminuează efectul nociv al luminii albastre asupra vederii utilizatorilor”, spune Radu Ionescu, reprezentant distribuție telefoane mobile Philips. “Tehnologia SoftBlue ajustează lumina albastră, în loc să o filtreze, ceea ce permite terminalelor mobile să ofere o experiență de utilizare plăcută, la aceleași standarde înalte de vizualizare.’’

Philips X586 are un design ergonomic și elegant, cu finisaje obținute cu ajutorul tehnologiei de înaltă precizie CNC (Computer Numerical Control). Carcasa este realizată din materiale metalice și plastice de bună calitate și permite o manevrare sigură și ușoară a dispozitivului.

Philips X586 este, așadar, un telefon mid-range, potrivit pentru cei care nu au foarte multe așteptări de la un smartphone. Ar trebui să ofere o autonomie mai mult decât decentă, după cum ne-au obișnuit deja terminalele produse sub brandul Philips, iar performanțele ar trebui să fie suficiente pentru cei care vor un telefon de pe care să urmească clipuri pe Youtube, să facă browsing și să folosească aplicații de socializare.

Philips X586 este disponibil pe culoarea alb/rose gold, în oferta Digi Mobil, la prețul de vânzare recomandat de 699 RON.