26 sept. 2017 | 14:42

Top 10 cele mai piratate filme, de la Pirații din Caraibe la Killing Gunther

ACTUALITATE
Top 10 cele mai piratate filme, de la Pirații din Caraibe la Killing Gunther

Pe Playtech am zis deja că pirateria este resimțită cel mai mult în filme, dar acum avem și un top al celor mai descărcate filme de pe torenți.

Topul acesta e bazat pe ultima săptămână și ia în calcul descărcărilor realizate prin BitTorrent. Unele sunt noutăți, altele și-au păstrat poziții destul de avansate. Cumva, deloc surprinzător, cele care au succes în cinematografe, au succes și online.

Astfel, după aceste date, ”Pirații din Caraibe: Dead Men Tell No Tales” se află pentru a treia oară consecutiv în fruntea listei. Jack Sparrow (Johnny Depp) reușește să fure publicul și de această dată, mai ales că între primele patru filme ale seriei și ultimul, apărut în această primăvară, a existat o pauză destul de mare. Astfel, și curiozitatea a fost destul de mare.

Lista continuă cu ”Baby Driver”, care se află pe locul doi. Acțiunea filmului care îl are în prim-plan pe Baby (Ansel Elgort), un șofer cu figură extrem de inocentă, dar care trebuie să scape infractorii după ce comit jafuri, a captat mare parte din cinefili, iar asta se vede în numărul descărcărilor.

Pe locul trei în topul preferințelor se află ”Despicable Me 3”, ceea ce nu ne miră. Echipa care ne-a adus pe marile ecrane și două din cele mai de succes animațiii din 2013 și 2015, ”Despicable Me 2” și ”Minionii”, s-a întoars pentru a continua aventurile lui Gru, Lucy, și a adorabilelor lor fiice, Margo, Edith și Agnes, alături, bineînțeles, de simpaticii minioni. Una dintre cele mai bune animații ale vremii, ”Despcable Me 3” a completat podiumul celor mai piratate filme din ultima săptămână.

Transformers: The Last Knight”, vine din urmă și se clasează pe locul patru în clasament. Filmul redefinește nouțiunea de erou și o adaptează mai mult secolului XIX, iar iubitorii de SF-uri se conforemează descărcându-l.

”Wonder Woman” se află pe locul cinci în topul preferințelor publicului, implicit și al descărcărilor. Înainte de a deveni Wonder Woman, Diana a fost prinţesa din Amazon, crescută într-un paradis izolat şi antrenată pentru a fi invincibilă în luptă. Evoluția sa a fost foarte apreciată și era de așteptat ca ”Wonder Women” să se afle în topul celor mai piratate filme ale săptămânii.

”Hitman’s Bodyguard” se află pe locul șase pe lista celor de la Torrent Freak. Filmul se concentrează pe acțiunile personajului jucat de Reynols, care se vede nevoit să stea alături de un asasin, cea ce înseamnă că întâmplărie inedite și suspansul ține cinefilii aproape de micile ecrane.

”The Mummy 2017” se află si el în preferințele publicului și îl clasează pe locul șapte. Deși îngropată într-o criptă din adâncul deșertului, o prințesă antică (Sofia Boutella din Kingsman), al cărei destin i-a fost furat pe nedrept, este trezită la viață în zilele noastre și aduce cu ea răul suprem acumulat timp de milenii cât a stat prizonieră sub pământ. Lupta dintre bine și rău este o tematică apreciată de mulți oameni, iar asta o arată și clasamentul.

Topul celor mai piratate filme ale săptămânii este completat de ”Revolt”, ”It (HDTS)” și, nu în ultimul rând, ”Killing Gunther”. Așadar, cele mai bune filme sunt și cele mai piratate, asta este clar.