01 feb. 2017 | 11:43

Telekom închide magazinul ClickShop.ro

ACTUALITATE
Telekom închide magazinul ClickShop.ro

Magazinul online ClickShop se va închide în curând, anunță Telekom, ce are în plan să continue activitatea acestuia într-o nouă formă.

Telekom a anunțat că mall-ul online ClickShop.ro se va închide în data de 15 februarie 2017, activitatea fiind oprită începând cu ora 11:00. Cu toate acestea, vânzare de produse nu va fi sistată complet, deoarece va exista un transfer.

Astfel, telefoanele, produsele electronice și cele din sectorul IT vor putea fi găsite în continuare online, doar că în magazinul germanos.ro. De asemenea, serviciile de telecomunicații vor fi disponibile pentru achiziționare în magazinul telekom.ro. Telekom anunță că garanțiile produselor cumpărate deja din magazinul ClickShop nu vor fi afectate de schimbare.

Conform Telekom, decizia de închidere a magazinului ClickShop face parte din măsurile pe care compania le ia în prezent pentru a se concentra mai bine asupra activității principale desfășurate de aceasta.

Chiar dacă ClickShop dispare ca magazin online, nu va dispărea și site-ul pe care acesta este găzduit. Astfel, dacă ați cumpărat în ultimii 5 ani un produs din acest magazin, veți putea accesa o serie de informații relevante cu privire la acesta.

Telekom mai precizează și că există un număr de suport pentru clienții ce au nevoie de lămuriri sau de ajutor, aceștia putând apela numărul 021.9262. Există, de asemenea, și o adresă de email pe care se poate lua legătura cu echipa de suport: contact@clickshop.ro. Astfel, serviciile aferente achiziției, garanție, service, retururi și altele vor fi asigurate în continuare.

Momentan, ClickShop desfășoară și o campanie de lichidare de stoc, datorită căreia aveți posibilitatea să achiziționați o mulțime de produse la prețuri cu reduceri semnificative.