16 oct. 2017 | 10:11

Telefoane Samsung: Smartphone-uri cu prețuri reduse la eMAG

ACTUALITATE
Telefoane Samsung: Smartphone-uri cu prețuri reduse la eMAG

Dacă vrei să-ți cumperi un smartphone nou, ai de ales între o serie de telefoane Samsung care vin cu prețuri reduse și pe care te poți baza.

Reduceri eMAG: Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 rămâne, la mai bine de un an și jumătate de la lansarea oficială, un smartphone de top pe care te poți baza. Telefonul are un display QHD de 5,1 inch, are un procesor puternic și 4GB de memorie RAM, iar camera foto principală de 12MP realizează fotografii cu adevărat senzaționale. Smartphone-ul este rezistent la apă și vine cu 32GB spațiu de stocare, dar îi poți adăuga oricând un card microSD, în cazul în care nu ți se pare de ajuns memoria internă. Îl găsești AICI cu un discount de 27% față de prețul inițial.

Oferte la telefoane Samsung: Galaxy J3 Dual Sim

Samsung Galaxy J3 este un telefon de buget, pe care îl poți alege dacă nu te interesează un flagship de top. Smartphone-ul vine cu un ecran Super AMOLED, de 5 inci și cu rezoluție HD, iar camera foto principală îți pune la dispoziție un senzor de 8 megapixeli, care poate filma la 720p. Telefonul vine cu 1,5 GB de memorie RAM, alături de un procesor quad-core, de 1,2 GHz. Nu în ultimul rând, Samsung Galaxy J3 are o baterie de 2.600 mAh. Mai multe detalii despre telefon, dar și despre reducerea de 33% poți găsi AICI.

Reduceri eMAG: Samsung Galaxy C9 Pro

Samsung Galaxy C9 Pro este un telefon ceva mai puțin cunoscut, dar cu specificații mai mult decât bune. Smartphone-ul vine cu 6 GB de memorie RAM, alături de care trecem în revistă și un procesor Snapdragon 653, cu opt nuclee. Telefonul îți pune la dispoziție 64 GB de spațiu de stocare, pe care îi poți extinde cu un card microSD, astfel încât să poți surprinde cât mai multe fotografii cu ajutorul camerei foto de 16 MP. Bateria este și ea remarcabilă, având capacitatea de 4.000 mAh. Galaxy C9 Pro vine cu un discount de 27% față de prețul inițial și este disponibil AICI.