26 mai 2017 | 13:11

Samsung Galaxy Note 8 va prelua ecranul Infinity de la Galaxy S8

ACTUALITATE
Samsung Galaxy Note 8 va prelua ecranul Infinity de la Galaxy S8

Samsung Galaxy Note 8 este în producție și au apărut imagini care ne arată noul ecran pe care telefonul îl va avea.

Linia de smartphone-uri Note nu este încheiată, chiar dacă Note 7 a trebuit să fie retras timpuriu de pe piață, din cauza exploziilor bateriilor. Samsung Galaxy Note 8 este în dezvoltare și ar trebui să fie lansat în decursul acestui an, dar asta nu înseamnă că nu avem deja informații și zvonuri despre dispozitiv.

Cel mai nou material este un scurt videoclip postat pe Twitter, care ne arată panoul de sticlă ce va fi folosit pentru ecranul lui Samsung Galaxy Note 8. După cum se vede în video, ecranul pe care îl va folosi telefonul este asemănător cu cel folosit deja de S8 și S8 Plus, deși se poate observa că display-ul de acum este ceva mai mare decât cel al falgship-urilor actuale.

Dacă acest ecran este real, atunci Note 8 va călca exact pe urmele lui S8, datorită ecranului de tip Infinity Display. Ca întotdeauna, însă, trebuie să recomandăm tratarea zvonurilor cu scepticism, deoarece mereu există posibilitatea ca unele apariții să fie false.

Nu știm foarte multe despre noul telefon, dar știm totuși câteva dintre specificațiile acestuia. Display-ul este unul dintre punctele forte ale smartphone-ului, acesta urmând să aibă rezoluție QHD, desfășurată pe o diagonală de 6,3 inci, scrie sammobile.com.

Samsung Galaxy Note 8 ar urma să fie și primul smartphone al producătorului sud-coreean care vine cu un sistem de camere duale pe partea din spate, una de 12MP, iar cea de-a doua, de 13MP. De asemenea, acesta ar trebui să aducă ceea ce n-a putut fi folosit pe Galaxy S8: un senzor de amprentă integrat în ecran.