24 feb. 2017 | 09:56

Reduceri eMAG: Oferte la resigilate

ACTUALITATE
Reduceri eMAG: Oferte la resigilate

Reduceri eMAG găsești, zilele acestea, la produsele resigilate. Așadar, dacă ai ratat campania de oferte eMAG Stock Busters, mai ai o șansă să găsești gadgeturile preferate la preț redus.

Produsele resigilate sunt produse care fie au fost expuse în showroom-ul eMAG, fie au fost cumpărate de alte persoane care, dintr-un motiv sau altul, au decis să le returneze. De regulă, ele au defecte foarte mici (zgârieturi fine pe suprafețele lucioase) și ambalajele originale deschise, dar beneficiază de reduceri eMAG considerabile și de garanție integrală. Întreaga listă cu produse resigilate poate fi găsită AICI.

Un televizor 4K poate fi o investiție foarte bună, având în vedere că se produce din ce în ce mai mult conținut la rezoluție mare. Cei de la Philips au un model cu diagonală de 108 inch și rezoluție 4K, perfect pentru o sufragerie de dimensiuni normale. Televizorul rulează sistemul de operare Android TV, care permite accesul la o mulțime de aplicații, iar tehnologia Ambilight, care constă în niște LED-uri speciale montate în spatele ecranului, extind culorile de pe display pe perete. Cu ocazia noilor reduceri eMAG la resigilate, TV-ul are un preț imbatabil și îl poți cumpăra de AICI.

Cu ocazia reducerilor eMAG la resigilate poți găsi și laptopuri, iar cei de la Lenovo au un model cu specificații foarte bune și preț competitiv. Laptopul despre care vorbim are un procesor Intel Core i7, 8GB memorie RAM și spațiu de stocare de 1TB. Laptopul are și o placă video dedicată și display-ul este full HD, perfect pentru cei care vor să facă editare video sau foto, dar și pentru cei care vor să se joace. Îl găsești AICI.

Dacă îți dorești un smartphone nou, dar te-ai săturat de telefoanele mari, care abia îți încap în buzunar, poți opta pentru un iPhone SE. iPhone SE este, practic, un iPhone 6S într-o carcasă de iPhone 5. Folosește procesorul Apple A9, și vine cu 64GB spațiu de stocare, are o cameră foto principală de 12MP, iar display-ul are o diagonală de 4 inch. Îl poți cumpăra de AICI, la un preț bun, cu ocazia actualelor reduceri eMAG.