20 feb. 2017 | 09:50

Reduceri eMAG: Oferte la laptopuri la început de săptămână

ACTUALITATE
Reduceri eMAG: Oferte la laptopuri la început de săptămână

Știm că e luni și că viața e grea, dar aceste reduceri eMAG s-ar putea să îți facă ziua mai ușoară și săptămâna mai plăcută. Oferte eMAG sunt, în această perioadă, în cadrul campaniei ”IT & Mobile Days”, iar catalogul întreg este disponibil AICI.

În acest articol ne concentrăm pe câteva reduceri eMAG la laptopuri, iar mai jos găsești câteva modele care ne-au atras nouă atenția.

Lenovo IdeaPad 110-15IBR este unul dintre cele mai ieftine laptopuri pe care le poți cumpăra în această perioadă și este un dispozitiv decent, în cazul în care ai nevoie de o gadget pentru browsing și vizionat clipuri pe Youtube. Are un procesor Intel Celeron și 4GB memorie RAM, vine cu un spațiu de stocare de 500GB și are un display de 15,6 inch. Nu este un laptop pentru cei care vor gaming sau editare foto/video, dar poate fi potrivit pentru cineva care are nevoie de un dispozitiv pentru birou și aplicații de productivitate. Îl găsești la preț scăzut, cu ocazia celor mai noi reduceri eMAG, AICI.

HP Omen 15-axooonq beneficiază de un preț foarte bun cu ocazia noii runde de reduceri eMAG și vine cu performanțe bune. Are un procesor Intel Core i7 de generația a 6-a, 4GB memorie RAM și placă video dedicată GTX 960M. Display-ul este unul full HD, de 15,6 inch, iar partea de stocare este de 2TB. Laptopul HP Omen are un preț special cu ocazia acestor reduceri eMAG și îl puteți cumpăra de AICI.

Acer Aspire Switch One este un laptop bun de purtat pretutindeni, fiind un hibrid care se transformă și în tabletă cu Windows 10, în caz de nevoie. Îndeplinește cu ușurință funcții de bază, precum email sau browsing, și este foarte mic și portabil. Are un display HD de 10,1 inch și este echipat cu procesor Intel Atom și 2GB RAM. Îl puteți cumpăra de AICI, la un preț special, cu ocazia celor mai noi reduceri eMAG.