09 feb. 2017 | 09:37

Reduceri eMAG: Oferte la electrocasnice

ACTUALITATE
Reduceri eMAG: Oferte la electrocasnice

Reduceri eMAG și oferte găsiți, în această perioadă, la toată gama de produse. eMAG are promoții atât pentru cei care caută cadouri de Valentine’s Day, cât și pentru cei care vor să mai schimbe câte ceva prin casă.

Întreaga listă cu reduceri eMAG și oferte este disponibilă AICI, iar mai jos am selectat câteva aparate electrocasnice care beneficiază de promoții în aceste zile.

Mașina de spălat rufe Samsung WF8EF5E0W4W/LE beneficiază de tehnologia Eco Bubble, prin care se asigură o spălare mai eficientă a hainelor, în timp ce consumul de energie este redus consistent. Mașina de spălat vine și cu o funcție de diagnosticare prin care se asigură soluții de remediere pentru problemele ce ar putea apărea la dispozitiv. În plus, aceasta are și un program extrem de rapid, de doar 15 minute, pentru spălare eficientă. Mașina de spălat are o reducere de 43% și poate fi găsită AICI.

În ceea ce privește frigiderele, printre numeroasele oferte eMAG, am descoperit o combină frigorifică de la Arctic. Această beneficiază de o reducere de 41% și are o capacitate de depozitare de 295 de litri. Nu consumă mult curent și are și o funcție de avertizare sonoră, în cazul în care uiți ușa deschisă, iar congelatorul are și funcție de congelare rapidă. Frigiderul Arctic este un best-buy și îl găsești la reducere, la eMAG, AICI.

O mașină de spălat vase poate fi o adevărată binecuvântare, iar acum ai ocazia să-ți ușurezi considerabil viața, mulțumită campaniei de reduceri eMAG. Modelul Whirlpool WIE 2B19 are o capacitate de 13 seturi și este incorporabil. Mașina are trei trepte de temperatură, program de spălare Eco și capacitatea de a se curăța singură. O găsești, alături de alte oferte eMAG, AICI.

Cei care nu pot funcționa normal fără o cafea, două sau trei, dar care nu au răbdare să ajungă la cel mai apropiată cafenea pentru a-și cumpăra lichoarea magică, pot opta pentru un espressor. Modelul DeLonghi ales de noi funcționează atât cu cafea măcinată cât și cu capsule ESE și știe să facă și capucino, nu doar espresso. Este redus cu 36% și îl găsești, alături de alte oferte eMAG, AICI.

Mai multe electrocasnice la reducere la eMAG găsești AICI.