14 feb. 2017 | 11:07

Reduceri eMAG: cadouri de Ziua Îndrăgostiților, pe ultima sută de metri

ACTUALITATE
Reduceri eMAG: cadouri de Ziua Îndrăgostiților, pe ultima sută de metri

Reduceri eMAG au tot fost în ultimele zile, prilej cu care mulți au cumpărat cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru persoanele iubite. Totuși, unii au uitat de această sărbătoare, așa că am zis să venim în ajutorul lor. 

Dacă cumva te afli în această situație, înainte de a enumera câteva reduceri eMAG care merită luate în considerare, îți dăm și un sfat: în seara asta, fă-i o cină romantică și spune-i că vrei să sărbătorești Valentine’s Day toată săptămâna și că va primi zilnic câte ceva de la tine. În a doua zi poți să-ți duci partenerul sau partenera la film, în a treia poți pregăti un răsfăț cu dulciuri, și tot așa până vine și curierul cu cadoul real. Ne poți trimite bomboane la adresa redacției, în semn de mulțumire.

O boxă portabilă poate fi folosită pentru o serenadă romantică, dar și pentru a creea atmosfera perfectă în timpul unei cine speciale. Modelul UE Boom 2 este foarte puternic, rezistent la apă și la șocuri – în cazul în care, în flacăra pasiunii, o dai jos de pe masă sau verși vinul peste ea. O găsești la reducere la eMAG și poți cumpăra chiar două sau mai multe, pentru că le poți conecta între ele pentru a creea un sistem audio puternic. O găsești AICI.

Dacă nu ți-ai permis o vacanță romantică, poți să-ți trimiți persoana iubită oriunde în lume cu o pereche de ochelari de realitate virtuală. Sunt la reducere la eMAG mai multe perechi, iar noi îți recomandăm una de la E-Boda. Îi găsești AICI. Și, dacă vrei ca zilele petrecute împreună să nu rămână doar în memoria ta, poți opta și pentru o cameră 360, ca aceasta de AICI.

O tabletă pe care ai preîncărcat cele mai frumoase fotografii cu voi doi poate fi unul dintre cele  mai reușite cadouri de Ziua Îndrăgostiților. Modelul Huawei Mediapad cu ecran de 7 inch, procesor quad-core și 1GB memorie RAM este numai bun pentru a viziona clipuri și poze, pentru browsing, dar și pentru a fi folosit pe post de ramă foto, la nevoie. Găsești tableta la reducere la eMAG, AICI.