24 feb. 2017 | 15:53

Razer a lansat o baterie externă pentru laptop

ACTUALITATE
Razer a lansat o baterie externă pentru laptop

Razer are o tradiție destul de lungă când vine vorba de realizarea unor accesorii pentru gaming de calitate, iar noua baterie externă pentru laptop, denumită Razer Power Bank, are tot gamerii în vedere.

Sunt multe motive să fii fan Razer. Aceasta este companie care comercializează produse exclusiviste dedicate celor care pun preț pe funcționalitate și calitate. De câțiva ani, activează și în domeniul laptopurilor, iar sistemele lor portabile sunt de invidiat. Din păcate, pentru că se adresează în mare parte gamerilor, autonomia va fi întotdeauna o problemă. Este relativ ușor să promiți 10-12 ore de autonomie când activitatea principală desfășurată pe un laptop este navigatul pe internet, dar aceleași valori nu se aplică în cazul sesiunilor extinse de Call of Duty.

Acest principiu e valabil și în cazul celui mai recent ultrabook realizat de Razer intitulat Blade Stealth. Respectivul gadget cu o diagonală de 12,5 inci are un design de invidiat și un set de specificații peste medie. Singurul său handicap ținea de autonomie, dar tocmai a fost remediat de americani prin intermediul unei baterii externe.

Nu este prima oară când o companie își dedică atenția producției de baterii suplimentare. Pe de altă parte, noul Razer Power Bank este mult mai mult decât o baterie pentru laptop. La prima vedere, ascunde un acumulator de 12.800 mAh, iar prețul exclusivist de 150 de dolari s-ar putea să vă descurajeze. Dacă aveți însă în vedere să vă alimentați mai multe gadgeturi în același timp, prețul s-ar putea să fie justificat.

Razer Power Bank este realizată integral din aluminiu de culoare neagră pentru a se asorta cu sistemul companiei. Pe lângă un cablu USB-C pentru încărcarea laptopului, mai are două porturi USB A standard pe care le puteți folosi la smartphone-uri, tablete sau orice altceva. Practic, în total puteți încărca trei echipamente simultan. Având în vedere portul USB C, sunt de părere că ar trebui să puteți încărca și un MacBook sau HP Spectre de ultimă generație cu același Power Bank.

Bateria efectivă se încarcă rapid prin intermediul tehnologiei Qualcomm Quick Charge 3.0. După doar două ore petrecute la priză, vă oferă 6 ore de autonomie adițională la Razer Stealth. În total, cei de la Razer promit peste 15 ore de autonomie pentru Stealth după ce adăugați utilitatea acumulatorului extern la performanța standard a laptopului. Noua baterie poate fi deja achiziționată de pe site-ul companiei.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele