Produsele surpriză de la eMAG de Black Friday te vor impresiona

Produsele surpriză de la eMAG de Black Friday te vor impresiona

Black Friday a început la eMAG cu puțin înainte de ora 7 pe 17 noiembrie. Dincolo de tot ce oferă magazinul, ai și câteva produse surpriză

eMAG a promis de acest Black Friday o mulțime de surprize, printre care abonamente Digi Mobile, vouchere Tarom, dar și lingouri de aur, cum a mai făcut și în alți ani. De exemplu, un voucher pentru Tarom care îți reduce prețul cu 50% poate fi cumpărat deja de la eMAG. Există și-o versiune mai ieftină de Black Friday și, implicit, ai mai puțini bani pe care îi poți folosi la achiziție.

eMAG listează în oferta de Black Friday și un lingou de aur Credit Suisse de 24 karate de 100 de grame. Probabil că, dată fiind greutate, nu te-ai aștepta să coste prea mult. Ei bine, poți să te convingi singur că sunt oameni care ar fi dispuși să dea câteva mii de euro pentru așa ceva. Lingoul listat de eMAG este AICI.

Poate că cel mai interesant produs surpriză este abonamentul medical individual, denumit „Comfort Extra“, la Regina Maria. Este pentru adulți, valabil 12 luni și poate fi al tău cu o reducere considerabilă de 38% de AICI.

Dacă e să te gândești la bani, și nu vrei să-i risipești pe electronice și alte gadgeturi, atunci poți alege un set de analize medicale „One Day Check-up Elite“, în policlinica Regina Maria din Băneasa. E valabil șase luni și deja are o reducere de 50% de Black Friday la eMAG.

Vacanțe și bilete la festivaluri de Black Friday la eMAG

Nu e niciodată prea devreme să-ți plănuiești vacanța de vară și în acest Black Friday poți opta la eMAG pentru câteva pachete. De exemplu, pentru două persoane, la demipensiune de patru stele, ai plăti circa 3.600 de lei în perioada 22 și 27 august 2018. Pachetul, împreună cu multe alte reduceri de acest tip, e pe site-ul eMAG aici.

Ca în 2016, eMAG are de Black Friday și pachete pentru Electric Castle, unul dintre cele mai cunoscute festivaluri de muzică din România. Un general access pass pentru o persoană, între 18 și 22 iulie, este disponibil AICI la un preț mult mai mic decât când va fi pus oficial în vânzare. Iar pe eMAG, de Black Friday, găsești și un pachet pentru patru persoane AICI.

Dacă tot am zis de vacanțe, ar trebui să arunci o privire și peste pachetele cu Formula 1. De exemplu, pentur Austria, două bilete cu cazare, între 29 iunie și 1 iulie 2018 este la reducere de 13%. Pachetul e disponibil pe eMAG AICI.

Există și o mulțime de bijuterii, dar mi-a atras atenția mai mult un ceas: Breitling Avenger II Seawolf, cu cadran de 45mm și cu o reducere de 24%. Nu e deloc ieftin, dar și stocul e limitat, așa că dacă vrei să te aventurezi în lumea bogaților, profită de reducerea de Black Friday AICI.

În fine, vizita printre surprizele eMAG de Black Friday am încheiat-o cu un obiect de artă de la antichități. Este vorba de statueta „Războinic Edo“, din bronz, Imperiul Benin, ar veni din Nigeria și are mai mult de o sută de ani. Prețul nu e mare, dar i se aplică și așa o reducere de 20%, iar „trofeul“ acesta pentru intelectuali poate fi cumpărat de AICI.

Răzvan Băltărețu
Articol scris de
Răzvan Băltărețu
Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși.
Comentarii
Răzvan Băltărețu
07:28 / 17.11.2017