23 aug. 2017 | 19:46

Prețul Galaxy Note 8 în România la operatori

ACTUALITATE
Prețul Galaxy Note 8 în România la operatori

Samsung Galaxy Note 8 a fost anunțat oficial. Va fi disponibil din 15 septembrie, dar până atunci a fost anunțat deja la precomandă la operatori din România.

Samsung Galaxy Note 8 a fost prezentat oficial în New York. Compania a anunțat că pe piață ajunge pe 15 septembrie, iar până atunci e perioadă de precomandă. Dacă alegi să-l achiziționezi așa, există și o ofertă bună. Cumpărători din România care fac precomandă pentru noul Galaxy Note 8 la partenerii Samsung vor primi cadou un dispozitiv Samsung DeX. Îl transformi, împreună cu un monitor, o tastatură și un mouse, într-un desktop.

Nuanțele de culoare în care va fi disponibil sunt: Midnight Black, Orchid Grey, Maple Gold şi Deepsea Blue. Vodafone România a fost primul operator care l-a anunțat pentru România. Clienții pot înregistra o precomandă pentru Samsung Galaxy Note 8 până pe 14 septembrie inclusiv, în magazinele Vodafone, ale partenerilor sau online. Poate fi achiziționat la un preț de la 259 de euro, cu abonamentul Super RED 89. Fără abonament, telefonul costă 970 de euro, adică 4.450 de lei.

Cu o diferență de câteva zeci de minute, a anunțat și Orange că va aduce Galaxy Note 8 în România. Mai mult, clienții săi beneficiază și de câteva avantaje, cum ar fi rate pe factură cu sau fără avans, avans 0 euro și acces la cel mai nou model din fiecare an prin programul Top Upgrade și reducere suplimentară de 100 euro prin oferta Buy-back Special. Astfel, Samsung Galaxy Note 8 poate fi achiziționat cu un avans de 150 euro pentru un abonament Orange Me 43 și o rată lunară de 27 euro pe o perioadă de 18 luni. Fără rate, costă aproape 536 de euro la același abonament. Prețul „la liber” e tot de 970 de euro.

Galaxy Note 8 va fi disponibil și în oferta Telekom România, care oferă noul telefon, tot la precomandă, la prețul de 2.900 lei cu abonamentul Mobil 25. Și e și în oferta eMag, care aduce versiunea dual SIM la un preț de 4.500 de lei pentru varianta de 64GB.

Ce ar trebui să mai știi despre Galaxy Note 8 e că are ecran S-AMOLED de 6,3 inci QuadHD+ (raport de aspect de 18,5:9, după modelul Infinity introdus odată cu Samsung Galaxy S8) cu Mobile HDR+ Premium, iar bateria este de 3.300 mAh. Un articol cu primele impresii despre acest telefon găsești aici.


Articolul a fost actualizat și editat cu prețurile comunicate de Orange și Telekom.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele