19 oct. 2017 | 15:53

Huawei Mate 10 lite îți aduce patru camere foto pe un singur telefon

ACTUALITATE
Huawei Mate 10 lite îți aduce patru camere foto pe un singur telefon

Huawei Mate 10 lite s-ar putea să fie cel mai vândut telefon al companiei în această toamnă, în România. Principala miză sunt camerele foto în sistem dual.

Huawei Mate 10 Pro va fi versiunea premium pe care compania a pregătit-o pentru România și regiunea noastră în această toamnă, dar, cum nu toată lumea va vrea să cheltuiască atâția bani pe un telefon, există și o versiune mid-range. Aceasta este Huawei Mate 10 lite.  Acesta are tot un ecran FullView de 5,9 inci ca versiunea Mate 10 Pro, doar că vine cu patru camere foto, două pe spate, două pe față.

Huawei Mate 10 lite are pe față un sistem dual cu senzori de 13 megapixeli și 2 megapixeli, pentru selfie-uri mai bune. Există și opțiunea Flash Selfie Toning cu ajutorul căreia se pot obține fotografii cu un grad mai mare de luminozitate și o calitate superioară. Sistemul foto de pe spate combină un senzor de 16MP cu unul de 2MP.

Huawei Mate 10 lite are și un procesor cu opt nuclee Kirin 659, 4GB memorie RAM și 64GB memorie internă. Rulează Android Nougat cu interfața EMUI și dispune de o baterie de 3.340 mAh. Pentru Huawei Mate 10 Pro poți citi acest preview.

Huawei Mate 10 lite integrează, de asemenea, sistemul audio Histen al Huawei, care ar trebui să ofere experiențe audio excelente pentru jocuri și clipuri video. Huawei Mate 10 lite va fi disponibil din noiembrie la un preț de aproximativ 1.700 de lei.

Dacă ți se pare că aștepți prea mult după acest telefon, dar încă vrei unul bun, sunt câteva pe care le poți cumpăra de la eMAG la preț bun încă de acum. De exemplu, poți alege un Samsung Galaxy A7 (2017) cu aceeași memorie RAM și același spațiu de stocare. Sau există și Samsung Galaxy C7 Pro cu dual SIM și 64GB spațiu de stocare. Iar pentru un preț puțin mai mare poți alege Samsung Galaxy S7, cel mai bun telefon al sud-coreenilor de anul trecut.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele