23 oct. 2017 | 16:30

OnePlus 5T ar putea fi lansat anul acesta

ACTUALITATE
OnePlus 5T ar putea fi lansat anul acesta

OnePlus a făcut valuri în piață printr-o serie de smartphone-uri atrăgătoare în ultimii ani și, din câte se pare, va lansa noul OnePlus 5T în curând.

OnePlus 5 a fost vârful de gamă al chinezilor în ultimul an. De când a început să figureze ca fiind indisponibil pe magazinul online al producătorului, au început speculațiile referitoare la un nou model. Luând în calcul și faptul că OnePlus 3T a fost lansat cam în aceeași perioadă anul trecut, sunt șanse foarte mari ca în următoarele lună să avem parte de un OnePlus 5T. Ca idee, OnePlus 4 nu a existat niciodată, din cauza unor superstițiilor asiatice vizavi de cifra 4.

Conform celor mai recente zvonuri referitoare la OnePlus 5T, terminalul va fi primul smartphone al companiei fără rame laterale. Având însă în vedere că încearcă să se adreseze segmentului de utilizatori amatori de dispozitive premium, această schimbare de design era previzibilă. Majoritatea terminalelor de top din 2017 de la Samsung, LG, Huawei sau Apple au adoptat același concept.

Din câte se pare, OnePlus 5T va adopta un ecran de dimensiuni generoase cu un raport de aspect de 18:9. Ramele laterale vor lipsi cu desăvârșire, dar în partea de sus și de jos pare să aibă o ramă un pic mai groasă decât Galaxy S8, de exemplu. Senzorul de amprentă nu va fi scos din ecuație, ca în cazul iPhone X, ci va fi mutat pe spate, într-o locație foarte confortabilă de utilizat pe termen lung.

La fel ca alte telefoane de top, terminalul va avea două camere principale. Respectiva configurație pentru captură foto/video a fost prima oară introdusă de producătorul asiatic pe OnePlus 5. În privința configurației hardware, cel mai probabil va ascunde la interior un Snapdragon 835,

Nu știm când se va lansa OnePlus 5T, dar se vehiculează o dezvăluire a gadgetului în aproximativ o lună, iar terminalul va ajunge în magazine până la finele acestui an.

oneplus-5t-leaked-render

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele