12 mai 2017 | 11:53

Nu ratați ocazia să vă jucați noul Quake Champions gratuit în acest weekend

VIDEO VIDEO

După o lungă perioadă în care nu am știut foarte multe detalii despre Quake Champions, viitorul joc este disponibil gratuit în acest weekend în open beta.

Seria de jocuri video Quake este considerată una dintre cele mai de succes din toate timpurile. Creată de ID Software, aceasta a ieșit din mințile creative ale acelorași dezvoltatori care au mai fost responsabili în trecut de Doom sau Wolfenstein. Din păcate, au trecut foarte mulți ani de când am avut parte de un nou joc din serie, dar în 2017 ne vom putea potoli setea de acțiune agresivă.

Intitulat Quake Champions, noul joc va pune accentul pe sesiuni multiplayer desfășurate la viteză foarte mare. Cu câteva luni rămase până la lansarea sa oficială, titlul se află momentan în beta, iar după câteva experimente cu un număr limitat de gameri, oricine poate testa viitorul Quake în acest weekend complet gratuit. Astfel de sesiuni de open beta ajută foarte mult dezvoltatorii să-și testeze infrastructura de servere necesară suportării unui număr foarte mare de jucătorii online simultan. În același timp, facilitează eliminarea de bug-uri și finisarea unor detalii de balans de forțe între arme și caractere.

Procesul de participare la open beta este destul de facil, dar implică umarea câtorva pași. În primul rând, trebuie să accesați această adresă web, să vă introduceți adresa de email și data nașterii pentru a primi o cheie de beta. După ce ați copiați codul respectiv, accesați bethesda.net/settings/redeem-code pentru a descărca aplicația client a celor de la Bethesda. Eventual, dacă nu aveți deja unul, veți fi nevoiți să vă creați un cont gratuit Bethesda. Cu acela vă veți autentifica în aplicația client după instalare și veți putea iniția descărcarea variantei Beta de Quake Champions. Inițial, se credea că beta-ul va dura doar câteva zile, dar aveți timp până pe 21 mai să vă lămuriți dacă veți fi sau nu încântați de noul Quake.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele