25 aug. 2017 | 12:23

Noile opțiuni anunțate de Uber îți fac deplasările mai ușoare

ACTUALITATE
Noile opțiuni anunțate de Uber îți fac deplasările mai ușoare

Uber anunță pentru România două opțiuni cerute de pasageri și șoferi. Una dintre ele a fost implementată de curând în Statele Unite ale Americii.

Utilizatori și șoferi Uber din România au acces la două noi opțiuni în aplicație: Chat și Destinații Multiple. Prima le permite celor doi parteneri de cursă să comunice mai ușor, pe când cea de-a doua te ajută să ajungi în mai multe locuri (până la trei destinații) fără să schimbi adresa constant.

[related]

Deocamdată, actualizarea va fi disponibilă doar anumitor utilizatori, dar în următoarele două săptămâni ar trebui să ajungă la toată lumea. Probabil că cea mai utilă este opțiunea destinațiilor multiple. Ca să o folosești trebuie să apeși pe semnul „+“ din caseta în care introduci destinația, adaugi și șoferul confirmă la fiecare oprire. Totodată, traseul este reconfigurat automat către următoarea. Totuși, mențiunea e să încerci să pui destinațiile multiple la circa trei minute distanță.

Cât despre chat, intri în aplicație, selectezi Contact, apoi Chat, iar aplicația va reda mesajul audio pe care i l-ai trimis. Șoferul va confirma că a primit mesajul doar cu o atingere a ecranului, astfel încât să nu fie distras de la drum. Atât șoferii, cât și pasagerii vor primi o confirmare că mesajul lor a fost livrat și citit.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele