26 mai 2017 | 15:00

MSI Titan: cel mai bun laptop de gaming a devenit mai bun și e gata de VR

ACTUALITATE
MSI Titan: cel mai bun laptop de gaming a devenit mai bun și e gata de VR

MSI Titan și-a lăsat audiența cu gura căscată în urmă cu aproximativ doi ani când s-a lansat prima oară, dar acum beneficiază de un upgrade important de performanță.

Amatorii de gaming în deplasare au un nou computer portabil la care pot visa în perioada imediat următoare. Acesta este intitulat MSI GT83VR Titan SLI și tocmai a fost premiat cu distincția Best Choice Golden Award în cadrul Computex. În același context, ghiozdanul de VR al companiei – MSI VR Backpack PC a fost premiat cu Computex Best Design Award. Merită reținut că târgul de tehnologie Computex se va desfășura între 30 mai și 3 iunie, dar MSI și-a anunțat noile gadgeturi de gaming în prealabil.

În ceea ce privește masivul notebook cu tastatură mecanică, MSI GT83VR Titan SLI poate fi achiziționat cu o configurație SLI formată din din două placi video GeForce GTX 1080 sau GTX 1070. În funcție de scenariile pe care le aveți în minte, gadgetul se pretează de minune atât pentru gaming de calitate în 4K, cât și pentru VR. În acest scop, au fost adăugate un amalgam de elemente menite să îmbunătățească experiența jucătorilor.

Tastatura a fost îmbunătățită. În continuare vorbim de switch-uri Cherry MX Silver, dar sistemul de retroiluminare RGB individual pentru fiecare tastă este mai bun. SteelSeries Engine 3 se folosește pentru configurarea combinațiilor Macro. O experiență audio peste medie completează ecuația datorită difuzoarelor Dynaudio ce au în spate un DAC ESS Sabre Hi-Fi. msi vr one ghiozdan realitate virtuală

În privința ghiozdanului pentru VR, MSI VR One este promovat ca fiind cel mai ușor și mai subțire ghiozdan de VR cu o greutate de doar 3,59 kilograme. Configurația hardware a acestuia nu este cunoscută, dar știm că va include baterii ce pot fi schimbare cu ușurință fără să îți întrerupi sesiunea de gaming.

Detalii legate prețul și disponibilitatea noilor creații MSI vor fi probabil făcute publice la Computex, spre finele săptămânii viitoare.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele