FOTO: Cele mai cunoscute femei din Playboy și-au recreat pozele din tinerețe

FOTO: Cele mai cunoscute femei din Playboy și-au recreat pozele din tinerețe
18:00 14.08.2017

Se spune că pozele cu noi din tinerețe reflectă imaginea de sine pe care am vrea s-o păstrăm mereu în minte. Toată lumea arată cel mai bine între 20 și 30 de ani, iar acest lucru se aplică mai ales la modelele Playboy.

Câteva dintre acestea nu au vrut să rămână însă în amintirea oamenilor cu pictoriale vechi de zeci de ani cu care au apărut pe coperta Playboy. Astfel că au acceptat învitația revistei de a recrea pozele de copertă care le-au făcut celebre în trecut.

Unul dintre modelele care au pozat din nou pentru revista deținută de Hugh Hefner este chiar o fostă soție de-ale sale. Ba mai mult, aceasta este și mama unuia dintre copiii lui Hef, Cooper, care s-a întâmplat să fie și regizorul ședinței foto în cauză.

El a declarat că acesta a fost cadoul de ”Ziua Mamei” pe care i l-a oferit celebrei Kimberly Conrad Hefner. Poza originală cu care aceasta a apărut pe coperta celebrei reviste e veche din 1988.

coperta playboy kimberly conrad hefner

Un alt model care a decis să recreeze coperta care a făcut-o celebră este Renee Tenison, prima femeie de culoare care a reținut titlul de Playmate of the Year, în 1990.

coperta playboy renee tenison

Lisa Matthews este a treia femeie care a acceptat provocarea Playboy și a recreat coperta din iunie 1991. Avea 22 de ani la vremea respectivă, acum are 48.

coperta playboy lisa matthews

Una dintre cele mai în vârstă participante de la ședința foto este Candace Collins. Ea a devenit vedeta Playboy în anul 1979, pe vremea când avea 22 de ani. Acum are 60 de ani și a avut curajul să pozeze din nou pentru revista americană.

coperta playboy candace collins

Monique St. Pierre a fost Playmate-ul de pe coperta Playboy a lunii noiembrie din anul 1978. Era deja un model destul de cunoscut la vremea aceea și s-a bucurat foarte tare de experiența prin care a trecut, cu ajutorul pictorialului de la atunci. Acum are 63 de ani.

coperta playboy monique st pierre

Cathy St. George a apărut pe coperta Playboy în timpul tumultoșilor ani ’80, pe vremea când lucra ca director pentru o companie. Într-o zi a decis să se mute în Los Angeles și să devină model. Cathy a declarat recent că nu-și mai amintește foarte mult din decadenta decadă, notează Channel 24.

coperta playboy cathy st george

Charlotte Kemp a descoperit Playboy prin intermediul colegei sale de cameră. S-a îmbătat într-o seară de sâmbătă și a plecat către sediul Playboy din Chicago. Lunea următoare, ea poza deja pentru coperta celebrei reviste americane.

coperta playboy charlotte kemp

loading...