06 nov. 2017 | 18:00

Lord of the Rings s-ar putea transforma într-un serial Amazon

Filme & seriale online
Lord of the Rings s-ar putea transforma într-un serial Amazon

Pe lângă saga Star Wars sau franciza Marvel, Lord of the Rings s-a dovedit a fi una dintre cele mai profitabile serii din toate timpurile, iar în curând va fi un serial.

Deși timp de foarte mulți ani am văzut cele mai bune seriale pe HBO, situația s-a schimbat radical în ultima perioadă. Cele mai mari investiții în conținut original video sunt făcute de Netflix și Amazon. Cele două servicii de streaming încearcă să încurajeze internauții să renunțe la televiziunea clasică și să îmbrățișeze platformele online. Dacă este să folosim ca referință premiile Emmy și Globul de Aur primite de Netflix și Amazon în ultimii ani, este evident că rețeta funcționează.

În timp ce Game of Thrones se află pe ultima sută de metri, următorul serial învăluit într-un aer mitologic cu un buget incredibil de generos s-ar putea să vină de la Amazon, în loc de HBO. Conform celor de la Variety, Amazon Studios se află în tratative pentru obținerea drepturilor de transformare a Lord of the Rings într-un serial. Procesul este unul de lungă durată, iar negocierile s-ar putea să nu ducă nicăieri.

Cei mai mulți sunt optimiști însă că în următorii ani vom avea un serial insipirat de scrierile lui J.R.R. Tolkien. Amazon are o putere financiară surprinzătoare și nu se ferește să investească bani în proiecte în care are încredere. Serialul a cărui acțiune se va desfășura în universul fantastic din Stăpânul Inelelor va fi produs de Warner Bros. Television.

Deși discuțiile dintre Amazon și Warner Bros. se află încă la început, Jeff Bezos se află la masa negocierilor pentru a grăbi atingerea unui consens. Conform zvonurilor, compania ce deține drepturile scrierilor lui J.R.R. Tolkien este dispusă să vândă drepturile francizei pentru TV cu 300 de milioane de dolari. Deși au existat discuții pe marginea acestui subiect cu HBO și Netflix, HBO se pare că a refuzat deja oferta.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele