05 nov. 2017 | 16:11

iPhone X cu panou solar: telefonul pe care nimeni nu l-a cerut, dar există

ACTUALITATE
iPhone X cu panou solar: telefonul pe care nimeni nu l-a cerut, dar există

Caviar, compania rusească ce face carcase de iPhone de aur cu Donald Trump și Vladimir Putin, a lansat iPhone X Tesla, telefonul cu un panou solar pe spate.

Compania a mai lansat în septembrie și varianta de iPhone X cu carcasă din aur. Carcasa cu panou solar permite utilizatorului să își lase telefonul cu fața în jos într-un loc însorit, în timp ce bateria se încarcă de la lumina soarelui.

Lângă camera foto există o plăcuță de aur, iar marginile carcasei sunt făcute din aur de 24 de carate.  Telefonul are și un înveliș PVD, precum și o placă rezistentă la șoc, menite să crească speranța de viață a telefonului. Compania poate să schimbe spatele original de sticlă al iPhone-ului cu unul de titaniu.

Cei de la Caviar au spus că ideea unui iPhone X care se încarcă singur a fost inspirată de “trei oameni de știință grozavi – Nikola Tesla, Steve Jobs și Elon Musk”.

În orice caz, dacă am crezut că prețul inițial al iPhone X este scandalos, versiunea Tesla ne va face să uităm acest lucru. Telefonul modificat de la Caviar va costa 4.445 de dolari sau 4.700 de dolari, în funcție de capacitatea de stocare pe care o dorești – de 64 GB sau de 256 GB.