Precomenzile de iPhone X îți arată că românii au bani

Precomenzile de iPhone X îți arată că românii au bani

iPhone X a fost pus la precomandă de mai puțin de-o săptămână. Orice ai crede, că e scump sau că nu aduce nimic nou, nu înseamnă nimic, când vezi câteva cifre.

iPhone X va fi în magazine și într-o ofertă ceva mai generoasă din 3 noiembrie. La operatori și magazine din România a fost la precomandă din 27 octombrie și costă mai mult decât oricare smartphone disponibil în acest an. Chiar și așa, au fost destui cei care să-l vrea.

În urmă cu un an, iPhone 7 și 7 Plus au înregistrat 1.000 de precomenzi pentru Quickmobile. Anul acesta e timpul pentru iPhone X și magazinul susține că au fost înregistrate precomenzi pentru 1.200 de unități iPhone X. Suma totală ajunge la peste 1,5 milioane de euro. Mai mult, iPhone 8 și iPhone 8 Plus au generat comenzi de 600 de unități, ceea ce confirmă și tendința din afară, că nu sunt cele mai populare telefoane Apple.

Magazinul listează iPhone X la prețuri de 5.300 lei, respectiv 6.100 de lei, în funcție de spațiul de stocare pe care îl vrei: 64 sau 256GB. În medie, prețul plătit per iPhone X a fost de 5.700 de lei. „Numărul clienților care au virat, în medie, 5.700 de lei în contul Quickmobile în trei zile este mult mai mare decât al celor care își deschid depozite de această sumă la o bancă“, a declarat Tudor Țiboc, manager general, Quickmobile.

Din totalul precomenzilor plasate pe site-ul magazinului, jumătate au fost pentru iPhone X 64GB și nuanța preferată a fost Space Gray. Restul precomenzilor au fost pentru varianta de 256GB, aceeași nuanța de culoare. Telefonul e disponibil la operatori – Vodafone, Telekom și Orange -, dar și la eMAG. Din 3 noiembrie o să-l vezi și în magazine, ca să te convingi dacă e pentru tine sau nu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: