16 feb. 2017 | 11:39

Crește interesul pentru Huawei P10 cu un nou teaser înainte de MWC

VIDEO ACTUALITATE

Mai sunt câteva săptămâni până la MWC 2017 și până la lansarea noului Huawei P10, dar chinezi fac tot posibilul să crească interesul posibililor clienți.

Huawei are deja o cotă de piață impresionantă, mai ales în China, dar asta nu înseamnă că se culcă pe o ureche. Asiaticii încearcă să se adreseze unui public cât mai variat cu noi terminale mai ieftine și mai scumpe. Anul trecut au făcut valuri cu Huawei P9, primul smartphone de top al producătorului realizat în colaborare cu producătorul nemțesc de camere foto Leica. În 2017, la MWC ne pregătim să aflăm detalii despre urmașul respectivului gadget.

Specificațiile aferente noului Huawei P10 au început să circule pe internet de câteva luni, dar cele ma interesante particularități au fost dezvăluite chiar de Huawei în ultimele săptămâni. Cel mai recent element dintr-o campanie complexă de marketing a ajuns online zilele trecute sub forma teaser trailerului de mai sus. Acesta are doar 20 de secunde și nu include prea multe referințe directe către aparat, dar promite să avem parte de câteva surprize la momentul dezvăluirii sale de la Mobile World Congress.

Pe de o parte, clipul este destul de misterios, dar reușește să sporească interesul pentru smartphone-ul ce va fi anunțat pe 26 februarie, iar acest detaliu este cel mai important. ,,Schimbă modul în care lumea te vede pe tine”, acesta este sloganul noului clip ce se intercalează cu o pereche de ochi, o referință abstractă la faptul că P10 va avea probabil două camere principale pe spate.

În rest, Huawei P10 se pare că va fi lansat în două variante de diagonale diferite cu specificații similare. Vom avea parte de un P10 și un P10 Plus. Ambele vor avea un panou cu o rezoluție Quad HD, cel puțin 4GB RAM și un spațiu de stocare de 128GB. Partea de procesare pare să fie asigurată de cel mai recent CPU proprietar Kirin. Vizavi de preț, nu știm decât că va fi cel mai scump terminal lansat vreodată de chinezi.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele