24 feb. 2017 | 16:02

Totul despre Huawei P10 în noile imagini ajunse online

ACTUALITATE
Totul despre Huawei P10 în noile imagini ajunse online

Nu mai este foarte mult timp până la lansarea oficială a noului Huawei P10, dar foarte mulți sunt curioși ce ne-au pregătit asiaticii pentru MWC 2017.

Mobile World Congress se va desfășura în perioada 27 februarie – 2 martie și va include un amalgam de lansări importante din partea celor mai relevanți jucători din tech. Cu excepția celor de la Apple care nu participă la astfel de evenimente, majoritatea giganților relevanți din piață se vor deplasa în următoarele zile la Barcelona cu speranța de a ne uimi. Pe de o parte, piața de smartphone-uri este destul de saturată la nivel global, dar marii producători de telefoane speră să ne motiveze să facem un upgrade măcar la doi ani, dacă nu anual.

Foarte mulți sunt curioși cu ce va veni la interval Huawei, în contextul în care compania are deja câțiva ani de când este lider pe piața telefoanelor din China. Anul trecut a reușit să impresioneze audiența cu Huawei P9, unul dintre puținele gadgeturi create vreodată pe care au acceptat nemții de la Leica să-și pună sigla. Respectivul terminal a fost un succes, iar anul acesta vom avea parte de urmașul sau urmașii acelui aparat.

Huawei P10 se pare că va fi disponibil în două variante. Ambele vor fi construite în jurul unui panou cu o rezoluție quad HD, cu mențiunea că primul va avea o diagonală de 5,2 inci, iar al doilea va sări până la 5,5 inci. Partea de procesare se pare că va fi asigurată de un SoC proprietar, Kirin 960 al celor de la Huawei. Conferința de presă pentru anunțarea terminalului este planificată pentru 26 februarie.

Imaginea de mai sus a ajuns online datorită lui @evleaks. Același individ care în urmă cu câteva zile a postat o imagine cu LG G6 ce pare să fie autentică reușește să confirme toate zvonurile din ultimele săptămâni și luni din jurul Huawei P10. Smartphone-ul are două camere principale pe spate certificate de Leica, ecranul generos pare să învăluie marginile, în timp ce senzorul de amprentă se ascunde în spatele butonului principal.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele