10 sept. 2017 | 13:43

Acest video îți arată lumea GTA, dacă ar avea doar personaje LEGO

VIDEO ACTUALITATE

Se prea poate ca GTA să fie cel mai modificat și adaptat joc, iar acest video e important pentru toți fanii francizei.

Să folosești coduri pentru GTA e doar un exemplu de cum jocul a fost adaptat după placul utilizatorilor. Pas cu pas, de la an la an, jocul a devenit mai interesant mulțumită modificărilor. De la celebrul Vice City până la San Andreas sau GTA V, nu se poate să nu fi auzit de el sau măcar să-l fi încercat.

Toate modificările acestea au rolul de a îți face experiența de joc ceva mai complexă și mai aproape de realitate. După ce ai văzut un scurtmetraj făcut după joc, croit după imaginația regizorului Matt MacDonald, e timpul unui video ceva mai plăcut, cât de cât inofensiv. MacDonald s-a folosit la acea vreme de o versiune foarte modată a jocului și i-a ieșit o „producție” de 12 minute.

Acum, LEGO GTA e noua fiță. A rămas în lumea de plastic, dar nu te va deranja atât de tare. Toată acțiunea care ți-a plăcut vreodată în GTA e încă aici: ai arme, poți bate cetățeni ai orasului, poți să-ți ataci dușmanii și totul devine un haos cât de cât controlat într-o lume ficțională.

Din multe puncte de vedere e ca un stop motion ceva mai dinamic și mult mai bun decât ce-ai văzut în copilărie la TV. Este însă o animație 3D și pentru că ziceam mai sus de universul ficțional, la final cineva chiar calcă pe-o piesă, desigur, doar că nu trece prin chinurile prin care trece fiecare om când pățește așa ceva. Oricum, cu sau fără durere, te poți bucura de această animație, ca și cum ți-ai trăi toată copilăria într-un singur video.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele