22 iun. 2017 | 12:45

Noi zvonuri despre Google Pixel 2: Cum ar putea arăta

ACTUALITATE
Noi zvonuri despre Google Pixel 2: Cum ar putea arăta

Astăzi au apărut o sumedenie de articole despre Google Pixel 2 și Pixel XL 2, ambele modele urmând să fie fabricate din nou de HTC. Se pare că Pixel XL va avea un ecran mai mare, cu margini mai subțiri. Chiar dacă Google Pixel nu a fost cel mai popular smartphone în 2016, există destui fani care așteaptă noile modele și avem deja noi informații concrete.

Producătorul va rămâne HTC. Google și HTC ar fi convenit să facă și un phablet cu ecranul mai mare, nu este clar cam cât de mare, însă va avea formatul similar cu cel al lui LG G6, de 18:9 sau 2:1, adică foarte înalt. De asemenea, pe lângă informații diverse despre detalii tehnice, avem și acest nou design. Nu e clar dacă este făcut de un fan sau dacă vine de la echipa de design care se ocupă acum de noile modele. Cert e că arată foarte bine și că toată lumea speră să se continue în această direcție.

google pixel 2

Dacă acest design al Google Pixel 2 este cel oficial, se poate observa și camera foto duală de pe spate, o funcție căutată de utilizatori, care lipsea de la modelul Pixel original. Este interesant că au utilizat lentile mari de data asta, pentru a oferi posibilitatea de a capta mai multă informație pentru senzor. De asemenea, este de apreciat și senzorul de amprentă poziționat pe spate. Este una dintre cele mai bune poziții pentru deblocarea rapidă a ecranului, notează ComputerBlog.ro.

Google Pixel nu a fost nici cel mai performant telefon de anul trecut, cel puțin nu în topurile bazate pe teste de performanță. Cu o variantă curată de Android și cu dotări hardware destul de bune, el rămâne unul dintre cele mai bune telefoane în ceea ce privește raportul calitate/preț. Chiar dacă s-a scumpit, rămâne sub nivelul de preț al modelelor de top de la Samsung sau Apple.