17 iul. 2017 | 19:26

Ford cu… surprize: Ce au găsit polițiștii în autoturismele Fusion din SUA

ACTUALITATE
Ford cu... surprize: Ce au găsit polițiștii în autoturismele Fusion din SUA

Ford este unul dintre cei mai vechi și mai mari producători de automobile din lume. Fabricile constructorului american se situează în mai multe țări, printre care și România, dar și Mexic. Ei bine, autoturismele Fusion produse în statul din America Centrală și apoi comericalizate în SUA au venit cu ceva în plus atunci când au trecut granița.

Un dealership de Ford din Ohio a semnalat poliției o problemă mai puțin obișnuită cu autoturismele Fusion. Se pare că acestea erau pline cu marijuana în valoare de un milion de dolari. Ele sunt investigate în prezent de Drug Enforcement Administration (DEA), agenția americană antidrog. Ei încearcă să-și dea seama cine a plantat drogurile acolo, și mai ales dacă această procedură a fost săvârșită sau nu pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

ford fusion droguri

Drogurile au fost împachetate cu atenție în forme semi-circulare și au fost ascunse în interiorul roților de rezervă ale autoturismelor Fusion. Autoritățile sunt de părere că undeva pe drum, ele trebuiau golite de droguri, însă, evident, acest lucru nu s-a mai întâmplat. Fiecare dintre roțile îndesate cu marijuana cântărea 14,5 kilograme. În total, 15 mașini veneau la pachet cu droguri în interiorul lor. Culmea e că asta nu e prima dată când poliția găsește droguri în Ford Fusion-uri fabricate în Mexic.

În martie, poliția din Minnesota a descoperit dorguri împachetate în autoturisme Fusion produse în Mexic. Autoritățile au dat peste exact același mod de operare ca în cazul mașinilor din Ohio. Drogurile erau ascunse tot în interiorul roților de rezervă. Toată situația este și mai bizară, având în vedere că autoturismele sunt transportate în vagoane sigilate. Purtătorul de cuvânt al companiei americane a spus că Ford ajută investigația cu tot ce poate și că speră ca făptașii să fie prinși cât mai rapid, notează CNN.