10 sept. 2017 | 08:31

Creatorul Pebble își încearcă norocul cu o carcasă inovatoare de iPhone

ACTUALITATE
Creatorul Pebble își încearcă norocul cu o carcasă inovatoare de iPhone

Pebble a fost unul dintre cele mai de succes proiecte de pe Kickstarter din toate timpurile, înainte să fie cumpărat de Fitbit, iar fondatorul să-și caute altceva de făcut.

Din multe puncte de vedere, Eric Migicovsky cu al său Pebble au dat startul trendului de ceasuri inteligente înainte ca această categorie de produse să existe pe harta marilor jucători din tech. Din păcate, după ce brandul și angajați au fost adoptați de Fitbit contra unei sume necunoscute, acele smartwatch-uri au dispărut. Ca urmare, Eric Migicovsky își încearcă norocul cu altceva, dar caută finanțare tot pe îndrăgita platformă.

Cel mai nou proiect pe Kickstarter al fondatorului Pebble este intitulat PodCase și reprezintă o carcasă originală de iPhone. Aceasta nu are neapărat cel mai atrăgător design cu putință, dar arată decent și vine cu avantajul semnificativ de a-ți găzdui căștile AirPods.

În contextul în care căștile AirPod se pierd foarte ușor și până și cei de la Apple au fost nevoiți să lanseze o aplicație pentru a le localiza, ideea lui Migicovsky nu este neapărat una neinspirată. Este însă puțin probabil să facă aceleași valuri ca primul Pebble.

Carcasa PodCase este disponibilă în două dimensiuni pentru a acomda iPhone 7 și 7 Plus. La bază, este o carcasă menită să-ți încarce telefonul, la fel ca soluții mai vechi sau mai noi de la Mophie sau OtterBox. Avantajul și inovația constă în prezența în partea de sus a unui locaș cauciucat pentru AirPods. Pentru că la interior ascunde un acumulator de 2.500 mAh, ai siguranța că poate oferi o încărcare suplimentară iPhone-ului tău, dar și până la 40 de încărcări complete pentru AirPods.

PodCase este primul proiect dintr-o serie de idei pe care dorește să le materializeze Migicovsky alături de Steve Johns cu care lucrat la Pebble și Allan Evans de la Avegant. Carcasa de iPhone ar trebui să ajungă în magazine la prețul de 99 de dolari după încheierea campaniei de crowdfunding.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele