eMAG: telefoane pe care ți le-ai putea cumpăra cu salariul minim în România

eMAG: telefoane pe care ți le-ai putea cumpăra cu salariul minim în România
Răzvan Băltărețu
Răzvan Băltărețu
16:16 19.10.2017

eMAG va avea cele mai bune reduceri de Black Friday, dar până atunci încă mai poți găsi telefoane la preț bun. De aici ți-am și făcut o listă cu telefoane pe care le-ai putea cumpăra cu salariul minim pe economie în România.

Black Friday 2017 ar putea să fie stabilit pentru 17 sau 24 noiembrie în România. Data este aleasă special, ca să poată fi livrate coletele înainte de finalul lunii, când 30 noiembrie și 1 decembrie sunt zilele libere. Dacă nu mai vrei să aștepți până atunci ca să îți schimbi telefonul, poți alege încă de acum unul.

Am ales ca sumă „de lucru“ salariul mediu pe economie pentru că de acestea sunt legate taxele, punctele de amendă și altele care ar trebui plătite. Astfel, de ce n-ar fi și investiția într-un telefon legată de aceeași sumă? Am căutat și prețuri „ca de Black Friday“, dar e mai dificil de găsit acum, între campanii de reduceri sau la așa o marjă de preț. Totuși, unele modele merită, chiar dacă nu sunt la reduceri comparabile cu cele pe care le vei vedea de Black Friday 2017.

Ce telefoane poți cumpăra ieftin înainte de Black Friday

Primul telefon la care te-ai putea uita este Moto G5S Plus cu ecran de 5,5 inci full HD. Are 4GB de memorie RAM și 32GB, astfel că nu vei duce lipsă de spațiu de stocare, dar dacă se întâmplă asta ai și slot pentru card microSD. Are cameră dublă cu 13 megapixeli și una frontală de 8MP. Bateria este de 3.000 mAh, iar telefonul este disponibil spre achiziție AICI.

Samsung Galaxy A5 (2017) este unul dintre telefoanele mid-range lăudabile în 2017. Are un ecran de 5,2 inci full HD, este rezistent la apă și performanța vine din 3GB de memorie RAM și un procesor cu opt nuclee. Stocarea este tot de 32GB și camera principală este de 16 megapixeli. Telefonul poate fi cumpărat de AICI.

Ceva mai mare decât precedentul este Samsung Galaxy J7 (2017), cu un ecran de 5,5 inci full HD, un procesor cu opt nuclee și 3GB de memorie RAM. Acesta e excelent dacă ai nevoie de ecranul mai mare ca să te uiți la filme sau să lucrezi la diferite documente. Telefonul este și dual SIM și bateria este de 3.600 mAh. Un preț bun la acest telefon ai AICI.

O surpriză plăcută, dat fiind prețul, este Allview X2 Soul Xtreme cu 64GB spațiu de stocare și 3GB de memorie RAM. Ecranul este excelent la 6 inci și o rezoluție 2K, iar procesorul este cu opt nuclee la o frecvență de 2GHz. Nu în ultimul rând, telefonul are acumulator de 3.500 mAh. Este disponibil la cel mai mic preț din ultima vreme AICI.

Și dacă tot este un articol despre telefoane ieftine și cât de cât bune, firesc că pe listă își face loc și un Huawei P10 lite, telefon lansat în acest an, care vine la pachet cu 32GB spațiu de stocare și un design plăcut, high-end. Dintre toate cele care ar putea fi recomandate înainte de Black Friday, acesta este în top 3. De asemenea, l-ai putea urmări și la reducerile din noiembrie. Deocamdată, este disponibil spre achiziție AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI