eMAG: Telefoane pe care le poți cumpăra cu banii de-o chirie

eMAG: Telefoane pe care le poți cumpăra cu banii de-o chirie

Este timpul să avem câteva sugestii ceva mai realiste, de pe eMAG, raportate la nivelul de trai din România. De exemplu, ce telefoane ai putea cumpăra cu banii de-o chirie în Capitală. 

În București, cele mai mici chirii sunt spre periferie și, în general, pentru garsoniere. Cei mai mulți oameni aleg însă un apartament cu două sau mai multe camere, pe care îl împart cu încă cineva și al cărui preț pe lună ajung la circa 300 de euro. De banii ăștia sau chiar mai puțin, poți cumpăra niște telefoane destul de bune. Desigur, asta nu înseamnă să dormi pe drumuri de acum înainte doar ca să ai telefon. Sau să te privezi o lună de-o locuință.

Lista de mai jos cu telefoane listate de eMAG îți arată și alt factor de comparație pentru telefoane. Până la Black Friday, pentru care mai așteptăm cam o lună, te poți orienta spre cele la preț mai mic sau la reducerile pe care le derulează eMAG din când în când. Iar dacă nu stai în chirie și ai propria casă, te poți uita la produse pentru care ar trebui să strângi cam un an.

Telefoane ieftine pentru care să nu aștepți Black Friday

Huawei P10 Lite se remarcă prin suprafețele uniforme și delicate. Memoria RAM este de 3GB, iar spațiul de stocare de 32GB. Fotografiile pe care le vei face cu acest Huawei vor fi destul de bune, chiar și în condiții de luminozitate scăzută. A fost lansat anul acesta și continuă linia mid-range a companiei. Îl poți găsi aici la preț bun.

Cu un design subțire și ușor, iPhone 5S este primul smartphone care integrează arhitectura de 64 biți, specifică calculatoarelor. Memoria RAM este de 1GB, iar spațiul de stocare de 16GB. Camera iSight de 8 megapixeli este încă decentă. Da, nu mai este chiar cel mai actual model, dar dacă vrei un iPhone, e aproape cel mai ieftin pe care îl poți cumpăra fără să fie second hand sau deteriorat. Poți găsi acest telefon aici.

Sony nu mai are chiar cele mai interesante telefoane, dar proaste nu sunt. Xperia XA1 vine cu acel design clasic pentru telefoanele japonezilor și cu câteva specificații deloc rele. Memoria RAM are 3GB, iar spațiul de stocare 32GB. Rezoluția camerei este de-a dreptul impresionantă, de 23 megapixeli, dacă încă mai crezi în fugă după fotografii imense. Totuși, fiind vorba de Sony, poți avea încredere cel puțin în lentilele companiei. Poți să cumperi acest telefon la un preț bun de aici.

O surpriză plăcută, dat fiind prețul, este Allview X2 Soul Xtreme cu 64GB spațiu de stocare și 3GB de memorie RAM. Ecranul este excelent la 6 inci și o rezoluție 2K, iar procesorul este cu opt nuclee la o frecvență de 2GHz. Nu în ultimul rând, telefonul are acumulator de 3.500 mAh. Este disponibil la cel mai mic preț din ultima vreme AICI.

Ultima recomandare s-ar putea să fie și cea mai bună: Samsung Galaxy J7 (2017). Are un ecran de 5,5 inci full HD, un procesor cu opt nuclee și 3GB de memorie RAM. Acesta e excelent dacă ai nevoie de ecranul mai mare ca să te uiți la filme sau să lucrezi la diferite documente. Telefonul este și dual SIM și bateria este de 3.600 mAh. Un preț bun la acest telefon ai AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI