eMAG: reduceri la telefoane chinezești bune

eMAG: reduceri la telefoane chinezești bune

eMAG are câteva reduceri la telefoane înainte de Black Friday. Și am ales unele despre care n-ai spune că sunt chinezești, dar sunt.

În lista de mai jos cu telefoane de la eMAG vei regăsi Nokia, BlackBerry, Motorola și Honor 9. Primele două poate că ți se par, după nume, că nu sunt chinezești. Ei bine, sunt. Brandul Nokia de pe telefoane este controlat de compania finlandeză HMD Global, care plătește către Nokia bani pentru brevete, iar fabricarea este asigurată de Foxconn, printr-o divizie.

Telefoanele BlackBerry sunt sub comanda companiei TCL Communication – se ocupă de fabricare, distribuție și dezvoltarea dispozitivelor BlackBerry cu Android. Apoi, Motorola e un brand deținut de Lenovo, iar Honor e un brand al Huawei. Astfel, lista de mai jos începe cu BlackBerry și se termină cu Motorola.

Reduceri eMAG la telefoane chinezești

BlackBerry KEYone este telefonul despre care s-a vorbit destul de mult în ultimul an. Are tastatură fizică, Android Nougat, 3GB de memorie RAM și 32GB spațiu de stocare. Ecranul este un pic atipic, cu 4,5 inci la rezoluție aproape full HD, are o cameră de 12 megapixeli care filmează full HD și una secundară de 8MP. Bateria este de 3.505 mAh. Telefonul este disponibil al preț redus AICI.

eMAG are reducere și la Nokia 8, un telefon cu Android Nougat, care va primi cât de curând actualizare la Oreo. Are procesor cu opt nuclee, cel mai bun din 2017, are 4GB de memorie RAM, 64GB spațiu de stocare și un ecran impresionant de 5,3 inci la rezoluție 2K. Altfel, are port USB-C, cameră dublă de câte 13MP și o baterie de 3.090 mAh. Nokia e la preț redus AICI.

Huawei Honor 9 este un telefon cu 4GB de memorie RAM, 64GB spațiu de stocare și un ecran de 5,2 inci la rezoluție full HD. Rulează Android cu interfață dezvoltat de Huawei, are USB-C, două cameră: 12MP și 20MP și o baterie de 3.200 mAh. Honor 9 poate fi cumpărat de AICI.

Și una dintre cele mai bune recomandări este Motorola Z2 Play. E dual SIM, are 64GB spațiu de stocare, 4GB de memorie RAM, rulează Android Nougat, suport card microSD și are o cameră de 12 megapixeli. Bateria este de 3.000 mAh. Telefonul beneficiază de-o reducere acum și poate fi cumpărat de AICI.

UPDATE: Când e Black Friday 2017 în România

Black Friday 2017 va fi la finalul lunii noiembrie, în a doua jumătate, și eMAG promite aproximativ două milioane de produse în ofertă. „De la an la an, Black Friday sau Vinerea Neagră este un fenomen din ce în ce mai spectaculos. Plecând de la succesul Black Friday de anul trecut ne-am pregătit în ultimele 10 luni și vom avea oferte foarte bune pentru tot ceea ce își doresc clienții“, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG.

Ei bine, în 2017 Black Friday începe pe 17 noiembrie. Conform eMAG, numeroase produse vor fi la prețuri reduce, de la televizoare, telefoane, laptopuri, fashion și articole sportive, până la electrocasnice, accesorii pentru casă și grădină, produse de îngrijire personală, mobilă, jucării și anvelope. Multe dintre acestea vor putea fi achiziționate și în rate fără dobândă, prin intermediul cardurilor partenere. Cel mai nou anunț despre un card a fost pe 24 octombrie, în parteneriat cu Raiffeisen Bank.

Articol scris de
Răzvan Băltărețu
Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși.
Comentarii
14:31 / 10.11.2017