eMAG: reduceri la telefoane și alte produse Samsung

eMAG: reduceri la telefoane și alte produse Samsung

eMAG derulează o campanie excelentă în această perioadă. Samsung Blue Week aduce prețuri ca de Black Friday la telefoane, tablete și alte produse ale sud-coreenilor. 

Black Friday în România vine la sfârșitul lunii noiembrie. Pentru acea zi, eMAG susține că a pregătit reduceri la circa două milioane de produse și are alături câteva mii de parteneri din Marketplace. Cel mai important eveniment de shopping al anului va fi marcat de câteva reduceri absurde, la câteva zeci de produse, dar în general vor fi oferte cu discount de 10-20%.

Campania Samsung Blue Week aduce acum reduceri semnificative, la unele produse ca de Black Friday. Poți consulta lista de dispozitive Samsung din Blue Week aici, iar mai jos ți-am făcut o selecție cu cele mai bune telefoane pe care să le cumperi.

Reduceri eMAG la telefoane Samsung ca de Black Friday

Sunt două modele Samsung care au reduceri de 33%. Primul este Galaxy S7 edge, lansat în urmă cu un an și cu un hardware încă foarte bun pentru încă un an. Are 4GB de memorie RAM, 32GB spațiu de stocare și un ecran impresionant de 5,5 inci cu rezoluție 2K. Mai mult, este rezistent la apă și are o baterie de 3.600 mAh pe care o poți încărca wireless. Poți cumpăra acest Samsung la preț redus de AICI.

Al doilea model este unul „de buget“, pe care să-l folosești ca telefon secundar sau pe care să îl faci cadou cuiva care abia acum trece la smartphone. Are un ecran de 5 inci HD, 1,5GB memorie RAM și un spațiu de stocare 8GB. Bateria este de 2.600 mAh și a fost lansat în urmă cu un an. Totuși, prețul este atât de mic, încât ar putea să fie justificată achiziția. Telefonul e disponibil la preț redus AICI.

Nu poate fi vorba de o listă cu telefoane Samsung fără un Galaxy S8. Are 4GB de memorie RAM, un spațiu de stocare de 64GB și un procesor cu opt nuclee. Totuși, ecranul este cel care te impresionează. Are 5,8 inci, se întinde până dincolo de margini și are poate cea mai bună calitate dintre toate telefoanele pe care le găsești pe piață la acest moment. Poți cumpăra acest telefon de AICI.

Oferte eMAG există și pentru cel mai bun Samsung, și pentru electrocasnice

Un telefon cu ecran mare este și Samsung Galaxy J7 (2017). Are ecran de 5,5 inci full HD, 3GB de memorie RAM și 16GB spațiu de stocare. Nu e comparabil cu Galaxy S8, dar acesta e mai prietenos cu bugetul tău. În plus, are o baterie de 3.600 mAh și un design care nu arată deloc rău pentru un smartphone la nivelul acesta de preț. Telefonul e disponibil la preț redus AICI.

O mică reducere este și la Samsung Galaxy Note 8, dar departe de-a fi ca de Black Friday. Totuși, economisești 300 de lei dacă îl cumperi acum la campania de reduceri eMAG. Are un ecran de 6,3 inci 2K, două camere foto, o baterie de 3.300 mAh și stylus, dacă vrei să scrii de mână anumite lucruri. Galaxy Note 8 la preț mai mic este disponibil AICI.

Reduceri eMAG mai însemnate, similare celor care vor fi și de Black Friday, sunt la electrocasnice și echipamente de climatizare de la Samsung. Trec de 35%, cât „se laudă“ campania Samsung Blue Week că oferă, iar dacă ești norocos, ajungi să faci o economie considerabilă. Produsele electrocasnice Samsung sunt la reducere AICI.

Și dacă tot e vorba de Samsung, nu poți omite televizoarele. Reducerile sunt bune, mai ales la cele 4K Ultra HD la rezoluții de circa 100 cm. Poți economisi 33% sau 26% din prețul obișnuit și să-ți schimbi mai devreme de Black Friday televizorul. Lista completă cu reducerile pentru televizoare Samsung este AICI.

Citește și: