eMAG: gadgeturi pentru utilizatori care vor performanță

eMAG: gadgeturi pentru utilizatori care vor performanță

eMAG continuă campania de Halloween, înainte de Black Friday, și sunt câteva produse care te-ar putea interesa. Am ales câteva pentru tine.

eMAG continuă Halloween Crazy Days, o campanie de reduceri care te pregătește atât pentru Black Friday, cu reduceri decente la câteva produse, cât și profită de sărbătoarea americanilor pentru a mări volumul de vânzări pe toamnă. Mă rog, acestea sunt acțiuni de marketing, nu ar trebui să te intereseze prea mult, că ceea ce e mai important e prețul.

Unele dintre telefoanele sau laptopurile sau televizoarele listate de eMAG acum în campanie sunt la aceleași prețuri reduse de când au fost primele reduceri din vară. Totuși, ar trebui să te gândești la ce ți-ar trebui și să profiți de ofertele respective. Mai jos am făcut o listă cu produse business sau pentru power useri, care completează o „trusă” pentru muncă sau care să nu te dezamăgească atunci când ai nevoie.

Reduceri eMAG de Halloween și înainte de Black Friday

Prima recomandare din lista eMAG este Huawei Mate 9. A fost lansat în 2016, dar are un hardware foarte bun, cât să-ți fie util și pe următorii doi ani. Are un ecran de 5,9 inci full HD, o memorie RAM de 4GB cu 64GB spațiu de stocare și un procesor Kirin 960 cu opt nuclee. Partea și mai bună e că vine la pachet cu o brățară de fitness Huawei Fit. Telefonul la preț redus poate fi cumpărat de AICI.

Din 2017, îți recomand Samsung Galaxy S8 Plus, un smartphone excelent și pentru 2018. Are un ecran de 6,2 inci Infinity cu un raport de aspect diferit de al altor telefoane, are un procesor cu opt nuclee, 4GB de memorie RAM și un spațiu de stocare de 64GB. Rezistă și la apă, și la praf, iar acum e disponibil la reducere. Galaxy S8 Plus poate fi cumpărat la preț mai mic de AICI.

Primul meu laptop a fost un Acer, așa că, din când în când, mai recomand ce modele bune mai găsesc de la acest producător. Cel mai bun, ca preț și performanță din campania de reduceri eMAG, este Acer Aspire F5. Nu contează denumirea, ci ce hardware are. Vine cu un procesor Intel Core i7 a șaptea generație, are un ecran de 15,6 inci full HD, 1TB de stocare și 8GB de memorie RAM. De asemenea, are placă video dedicată Nvidia 940M cu 2GB de memorie dedicată. Poți cumpăra laptopul la un preț mic de AICI.

N-ar putea fi vorba de un power usagePoți cumpăra acest iPad Pro de AICI fără o tabletă bună, iar în afară de iPad Pro e greu să recomand altceva. Modelul acesta, la preț mai mic în campania Halloween Crazy Days, vine cu un procesor Apple A10x Fusiion cu șase nuclee la 2,3GHz, 64GB spațiu de stocare, o cameră principală de 12 megapixeli, una frontală de 7MP și un ecran Retina de 10,5 inci excelent. .

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: