eMAG: 5 lucruri pe care să le cumperi cu banii de țigări

eMAG: 5 lucruri pe care să le cumperi cu banii de țigări

Avem, de ceva timp, recomandări de produse electronice de pe eMAG și, de regulă, prețurile sunt mari și le menționăm când sunt la reducere. Este însă timpul să avem câteva sugestii ceva mai realiste, raportate la nivelul de trai din România.

Black Friday e aproape, maximum o lună, și sigur ți-ai strâns bani pentru acest moment. Înainte să te gândești că nimic nu mai merită cumpărat acum, am făcut un calcul simplu (și poate nerealist pentru un fumător). Dacă tu dai 17 lei pe zi pentru un pachet, într-o lună ai putea strânge circa 500 de lei. Desigur, unii consumă mai mult, alții mai puțin, așa că marja e între 200 și 500 de lei. Între aceste două valori am căutat câteva produse ca să nu aștepți doar Black Friday la eMAG.

Deși ai crede că doar câteva produse merită cumpărate, cu siguranță n-ar trebui să te orientezi spre niciun telefon care costă mai puțin de 1.000 de lei. Calitatea este atât de jos, încât nu faci decât să regreți decizia. Mai bine te orientezi spre ceva mai bun și cu mult mai util. Acestea fiind spuse, iată o listă cu produse de la eMAG pe care să le cumperi cu „țigările de-o lună“.

Produse de circa 100 de euro la eMAG

Toate telefoanele se duc spre o lume fără căști. Sau cel puțin fără cele clasice. De la Apple, care a stârnit toată tendința asta, acum în 2017 avem de la Google, Huawei și Lenovo telefoane fără mufă de căști. Până să le vedem pe cele USB-C sau Lightning pe piață, mai bine te uiți la căști wireless de la eMAG. Preferatele mele sunt cele over the ear, că nu mai auzi nimic și poți izola bine muzica de mediul exterior. Din păcate, mai populare sunt cele in-ear. Poți cumpăra de aici o pereche de căști on-ear.

Lumea modernă n-ar fi nimic fără conexiunile wireless. Din 2007, de la primul iPhone, și până acum, WiFi-ul a devenit o normă. Îl ceri la restaurant, la prieteni, în străinătate și vrei să te bazezi pe cel de acasă. Și da, în 2017 am ajuns să nu mai dăm o grămadă de bani pe routere proaste. Sub 500 de lei găsești unele wireless foarte bune. În ultimele luni am testat de la Tenda și pentru un apartament am găsit că e foarte bun modelul AC9, pe care îl poți cumpăra de aici.

Telefoanele nu au o autonomie foarte bună și poți spera la cel mult două zile, dacă ești cu adevărat norocos. În acest caz, nu poți să te lipsești de-o baterie externă de peste 10.000 mAh. E important să se încarce fără probleme și să-ți încarce telefonul fără probleme. Și poate că Sony nu mai face telefoane bune, dar la baterii externe excelează. Recomand însă una de la Mophie, că e cea mai cunoscută și mai de încredere marcă. Modelul de 20.000 mAh este disponibil aici și sigur nu e o investiție proastă.

Ca să poți fugi după reducerile de Black Friday 2017, ar trebui să te pregătești cu o brățară de fitness. Nu sunt foarte multe opțiuni de încredere pe piață, de la Samsung și Fitbit mai ales. Mai are și Garmin câteva modele bune, dar n-am testat, nu știu ce să zic despre ele. Așa că îți recomand să cumperi una de la Fitbit pe care o găsești aici.

Ies din zona telefoanelor și ajung direct la PC-uri și laptopuri pentru care un SSD este o adevărată minune. Nu sunt prea generoase cu un așa buget, dar dacă pui doar Windows pe el vei simți o schimbare pozitivă în viteză și în funcționare. Kingston, Samsung, SanDisk, Intel sau alții au câteva produse rezonabile către care să te orientezi. De exemplu, poți alege acest model SanDisk cu 256GB de aici. Cel mai „spațios“ are 1TB și costă 2.000 de lei, dacă vrei să faci un cadou frumos calculatorului tău.