Telefoane de două ori mai ieftine decât iPhone X

Telefoane de două ori mai ieftine decât iPhone X

eMAG a listat iPhone X la precomandă încă din 27 octombrie. E scump, așa c-am căutat câteva alternative de care să nu-ți pară rău.

iPhone X va ajunge în magazine abia pe 3 noiembrie. Până atunci, recent am aflat și ce succes a fost: circa 1.200 de precomenzi înregistrate și 1,5 milioane de euro deja plătite pentru el. E însă un telefon scump și nici nu ajunge la reducere de Black Friday 2017. Prețul mediu cu care a fost cumpărat în România a fost de 5.700 de lei, deloc un cost suportabil de oricine.

Chiar și așa, încă mai sunt alternative la iPhone X. Am căutat la eMAG câteva telefoane – din păcate, nu sunt „ieftine și bune“, că nu cred în așa ceva -, dar sunt decente pentru 2017 și 2018. Sunt de la HTC, Samsung și Huawei, iar lista completă o vezi mai jos.

Alternative la iPhone X de la eMAG

iPhone X are un preț mediu de 5.700 de lei, așa că am ales ceva mai ieftine, de peste două ori mai ieftin. Așa am început de la HTC U11. Are 4GB de memorie RAM, un spațiu de stocare de 64GB, un ecran imens de 5,5 inci la rezoluție 2K și un procesor cu opt nuclee. Bateria este de 3.000 mAh și telefonul poate fi folosit printr-un nou tip de interacțiune: strângi de margine și activezi anumite aplicații. Telefonul poate fi cumpărat cu o oarecare reducere de AICI.

Samsung Galaxy S7 edge este un clasic. Are un procesor cu opt nuclee, are 4GB de memorie RAM și 32GB spațiu de stocare pe care îl poți extinde cu un card microSD până la 256GB, iar ecranul este un Super AMOLED de 5,5 inci la rezoluție 2K. E cel mai bun telefon al Samsung din 2016 și încă suficient de performant pentru următorul an. Iar bateria de 3.600 mAh e suficient de mare pentru autonomie decentă. Poți cumpăra acest telefon de AICI.

Telefoanele Huawei din seria Mate au devenit o recomandare obligatorie: sunt prea bune, față de concurență. De exemplu, Mate 9 este un telefon dual SIM cu 4GB de memorie RAM, 64GB spațiu de stocare și un procesor cu opt nuclee. Sistemul de operare este optimizat să fie suficient de rapid timp de doi ani, spre deosebire de telefoanele Samsung. Telefonul acesta e disponibil la preț mai mic AICI.

Închei lista cu un LG: G6. A fost lansat anul acesta, încă are un hardware performant, vine cu ecran 18:9, cel mai nou standard, 4GB de memorie RAM și 64GB spațiu de stocare, o cameră foto duală de 13 megapixeli și un acumulator de 3.300 mAh. Telefonul este disponibil AICI.

Citește și: