10 oct. 2017 | 11:36

Digi Mobil anunță data de lansare a celui mai așteptat serviciu

ACTUALITATE
Digi Mobil anunță data de lansare a celui mai așteptat serviciu

Digi Mobil și Samsung au anunțat că luna aceasta vom vedea un nou serviciu din partea operatorului. Acesta pune accent pe calitatea convorbirilor.

Digi Mobil și Samsung susțin că au finalizat cu succes testele de compatibilitate pentru serviciul Voce 4G (VoLTE – voice over LTE). Primul telefon din oferta Digi Mobil validat pentru tehnologia voce peste 4G este Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus. Ce mai au de așteptat utilizatorii este actualizarea sistemului de operare pentru telefon, astfel încât din 20 octombrie să poți vorbi folosind noul serviciu. Firesc, se aplică și telefoanelor deja în uz.

Digi Mobil susține că VoLTE este încă unul dintre pașii importanți pe care îi întreprinde în consolidarea poziționării ca un furnizor de servicii de încredere, dar și accesibil în continuare pentru toți românii. Până acum, Digi Mobil s-a remarcat cel mai bine prin ofertele avantajoase și pachetele generoase cu internet mobil. Duce însă lipsă de telefoane de top în ofertă.

Ce e VoLTE, noul serviciu promovat de Digi Mobil

Tehnologia VoLTE permite realizarea unei convorbiri telefonice prin rețeaua 4G, fără să mai fie nevoie de trecerea telefonului pe conexiune 3G, ca până acum. Digi Mobil susține că, prin intermediul serviciului Voce 4G, utilizatorii beneficiază de conectarea aproape instantanee a apelului, timpul de așteptare scade sub două secunde. Acesta e timpul din momentul inițierii apelului și până în momentul în care e apelat telefonul unui destinatar din rețea, care utilizează tot Voce 4G.

Mai mult, convorbirile prin rețeaua 4G au o calitate și claritate a sunetului mult mai ridicate. În plus, este posibilă realizarea simultană de apeluri telefonice cu sesiuni de download si streaming la viteze 4G. Serviciul Voce 4G, precum și activarea sa sunt gratuite pentru toate abonamentele din ofertă.

Oferta Digi Mobil include modelele Samsung Galaxy S8 și S8 Plus, care pot fi achiziționate în 24 de rate fără dobândă la abonamentele Optim, cu ratele direct pe factura Digi. Rata lunară pentru Samsung Galaxy S8 este de 108 lei pe lună, iar pentru S8 Plus este de 123 de lei, TVA inclus, plus avans. Dacă nu vrei să cumperi de la Digi Mobil, telefoanele sunt disponibile și la eMAG la un preț „la liber“ mai mic decât la operator.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele