Cum descarci pe iPad videouri de pe YouTube [VIDEO]

Au existat multe aplicații care facilitau acest proces, dar acum este un pic mai complicat. Am pregătit însă un tutorial, dacă vrei să știi cum descarci videouri de pe YouTube pe iPad.

YouTube nu permite descărcarea clipurilor pentru redare offline. Această funcție este împotriva termenilor și condițiilor de utilizare ale serviciului Google. Din acest motiv, multe dintre aplicațiile care facilitează acest proces dispar deseori din Google Play și Apple App Store. Dacă le-ai instalat deja, respectivele programe vor continua să funcționeze. S-ar putea însă să întâmpini dificultăți în a le instala din nou după ce le-ai dezinstalat sau ți-ai resoftat telefonul.

Trecând însă peste detaliile de fond, important este că există o soluție, dacă vrei să înveți cum descarci clipuri de pe YouTube pe iPad. În mod evident, implică descărcarea unei aplicații. Partea interesantă este că atât titlul, cât și descrierea aplicației din App Store nu fac nici o referință către funcția de download de pe YouTube. Aplicația cu pricina este intitulată Video Saver Pro – Video Player for Cloud Platform și a fost dezvoltată de Nguyen T Nam Giang. Este disponibilă gratuit în App Store și poate fi descărcatăde la acest link. Vine la pachet cu multe reclame, dar dacă o folosești mult, poți achita un abonament de patru dolari printr-o achiziție in-app pentru a scăpa de ele.

După instalare, pornești aplicația și alegi să ignori reclama de pe întregul ecran care apare imediat printr-un tap pe No Thanks. Din meniul principal, alegi funcția Internet Download Browser. Imediat vei întâmpina un tutorial în format text pentru descărcare de pe YouTube. Îl poți cit sau ignora, ține de tine. În partea de jos a noii ferestre există o bară de adresă. Șterge ce este scris deja și tastează www.youtube.com. Caută clipul pe care dorești să-l descarci sau alege unul dintre cele recomandate. Imediat după ce va începe redarea clipului, vei fi întrebat dacă vrei să-l descarci. Apasă pe download și se va iniția descărcarea.

Dacă ai închis din greșeală acel buton printr-un tap oriunde în ecran, nu te îngrijora. Atât timp cât se găsește un clip în fereastra de redare, în dreapta sus vei avea o notificare prin care poți iniția descărcarea. Toate clipurile descărcate pot fi redate în același program la secțiunea Descărcare din centru jos. Dacă te încântă această idee, aceleași clipuri pot fi exportate în fluxul foto pentru a putea fi redate din Photos.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI