Cum descarci muzică de pe YouTube pe iPhone și îți faci liste de redare

Dacă vrei să asculți muzică pe telefon în orice moment, chiar și atunci când nu ai internet, ar fi bine să înveți cum descarci muzică de pe YouTube pe iPhone.

De-a lungul anilor, au existat foarte multe aplicații care s-au lăudat cu posibilitatea descărcării de clipuri de pe YouTube. Unele au rămas în Apple AppStore și Google Play mai mult, altele au dispărut după câteva zile sau câteva săptămâni. De-a lungul timpului, am experimentat foarte multe dintre ele, dar până la urmă am rămas la una care se pretează pentru descărcarea clipurilor video de pe mai multe site-uri, nu doar de pe serviciul celor de la Google.

Dacă vrei să știi cum descarci muzică de pe YouTube pe iPhone, primul gest pe care trebuie să-l faci este să instalezi Video Saver Pro din AppStore. Aplicația este gratuită, dar include destul de multe reclame. În mod uzual, ți-as recomanda să plătești o achiziție in-app pentru a scăpa de acele reclame, dar nu sunt sigur că progrămelul cu pricina o să rămână întotdeauna în AppStore pentru a se justifica investiția.

În momentul în care ai rulat prima oară noua aplicație, accesează secțiunea Internet Download Browser. În partea de jos a respectivului browser de internet simplist șterge adresa curentă și tastează www.youtube.com. În noua interfață, caută melodia dorită pentru descărcare. După ce ai început redarea, imediat vei vedea un buton mare prin care ești invitat să descarci respectivul clip. Apasă pe Descărcare și repetă procedura. Aparent, poți descărca un număr infinit de melodii.

Revino în ecranul principal al programului apăsând pe vârful de săgeată albastru din stânga sus și accesează secțiunea My Videos. Orice clip din această listă poate fi redat cu ecranul închis. Dacă ai foarte multe piese și vrei să-ți creeze playlist-uri sau liste de redare, creează întâi un playlist printr-un tap în dreapta sus pe nota muzicală dintr-un pătrat.

Apasă pe + și tastează un nume pentru noua listă. Inițiază redarea fiecărui clip pe care îl dorești asociat acelei liste și apasă pe butonul de partajare din dreapta jos. Dintre opțiunile disponibile, alege Adăugați ”nume listă”. Repetă procedura pentru fiecare piesă și, după câteva minute, vei avea un playlist cu toate melodiile dorite.

Dacă vrei să le ștergi cu scopul de a câștiga spațiu, orice clip descărcat cu Video Saver Pro poate fi șters printr-un swipe pe numele său de la dreapta la stânga.

Alexandru Puiu
13:46 14.12.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video