08 feb. 2017 | 17:48

Cu acest truc poți debloca toate categoriile ascunse de pe Netflix

ACTUALITATE
Cu acest truc poți debloca toate categoriile ascunse de pe Netflix

În prezent, Netflix le permite utilizatorilor să caute un titlu exact sau să răsfoiască un număr mic de categorii non-specifice, însă se pare că există o fațetă ascunsă a site-ului.

Netflix este o companie americană, care se ocupă cu distribuirea și producția de filme și seriale TV. Aceasta a fost fondată în anul 1997 de Reed Hastings și Marc Randolph. Iar începând cu data de 6 ianuarie 2016, compania își face apariția și pe piața de streaming video din România, Republica Moldova și alte 128 de state și teritorii.

De când Netflix dispunde de mii de seriale TV și filme pe care utilizatorii le îndrăgesc, navigarea pe platformă poate prea greoaie și destul de dificilă, fiind un proces care consumă mult timp și îi face pe utilizatori să caute în listele de opțiuni uneori până în josul paginii pentru a găsi ceea ce caută.

O nouă extensie a celor de la Chrome, le permite utilizatorilor de pe Netflix să se folosească mai inteligent de rețelele de căutare de pe site. Astfel, cu un simplu truc, vei putea avea la dispoziție o modalitate prin care să accesezi mai ușor și într-un timp mai scurt serialele TV pe care vrei să le vizualizezi.

Află cum poți debloca toate categoriile ascunse de pe Netflix