Telefoanele care te vor face să te simți sărac

Telefoanele care te vor face să te simți sărac

Caviar este un brand de lux care nu este mulțumit cu telefoanele de pe piață și le schimbă, iar aurul e un element esențial.

Deși, la început, telefonul a fost creat ca o necesitate, fiind destinat să păstreze și să mențină legături cu familia, prieteni și alții, această nevoie de comunicare nu mai este de mult un motiv plauzibil pentru care să-ți achiziționezi un astfel de dispozitiv. Piața actuală este plină de smartphone-uri destinate fiecărei clase sociale, cu prețuri care variază destul de mult, astfel încât fiecare persoană să și-l poată procura.

Deși unele telefoane ieftine, îndeplinesc anumite funcții pe care orice model de telefon le are implementate, nu e de ajuns. Telefonul spune mai multe decât ai fi crezut despre posesorul lui. La asta s-au gândit și cei de la Caviar, o companie de lux, care a creat cele mai scumpe telefoane, cu inspirații rusești sau americane. Astfel, modele de mai jos dovedesc că, chiar dacă ai iPhone 8 sau Samsung Note 8, nu ești așa înstărit pe cât credeai.

Totuși, dacă vrei să te simți cu adevărat bogat, poți arunca o privire pe-o listă cu telefoane ieftine și cât de cât bune, ca să nu duci lipsa unui smartphone în viața ta.

Nokia 3310 a ajuns printre cele mai scumpe telefoane

nokia 3310 trump putin

Dacă până acum ai avut impresia că dacă încă ai un Nokia 3310 ești sărac lipit pământului, ar trebui să te mai gândești o dată. Nu, nu ești sărac, dacă ai varianta de telefon de la Caviar. Nici nu ai nevoie de un smartphone-uri cu cele mai inovatoare tehnologii în materie de telefoane mobile, când îi ai pe Putin și Trump gravați în aur pe spatele telefonului.

Astfel, cu ocazia Summitului G20 din acest an, Caviar a marcat momentul primei întâlniri dintre Trump și Putin cu un telefon Nokia 3310, dar nu orice fel de de Nokia 3310, ci unul placat cu aur și cu chipurile celor mai influenți lideri mondiali.

Telefonul Trump-Putin are o carcasă făcută din titan și are în centru un medalion placat cu aur pe care sunt înfățișate chipurile celor doi șefi de stat. El ascunde și un simbol, pe care brandul de lux Caviar l-a explicat. Faptul că amândoi președinții privesc în aceeași direcție înseamnă o relație bună între Statele Unite ale Americii și Rusia. Însă e interesantă și direcția în care privesc, care e stânga.

Telefonul special vine și cu un preț pe măsură, în jur de 2200 de euro. Prin comparație, un telefon Nokia 3310 relansat costă în jur de 40 de euro.

Te miră că iPhone 7 are loc între cele mai scumpe telefoane?

 

Și varianta iPhone 7 de la Caviar îi are în prim-plan pe Trump și Putin. Brandul s-a inspirat din tensiunile, încă actuale, dintre statul american și cel rus, așa că a conceput un iPhone 7, cu un logo pe măsură.

Pe spatele smartphone-ului nu se regăsește logo-ul Apple, ci sunt chipurile lui Putin și Trump, emblema și versuri din imnul fiecărei nașiuni în parte. Unul dintre modele este numit Supremo Trump, deci îl are pe spate pe Trump, și Supremo Putin, cu Putin. Ambele variante ale aceluiași telefon vin placate cu aur pe carcasa din spate și au un spațiu intern de stocare de 32GB.

Prețul nu este deloc de neglijat, având în vedere că pentru a-ți achiziționa telefonul ar trebui să scoți din buzunar 3.313 dolar, iar dacă le iei împreună suma ajunge până la 6.650 dolari

Printre cele mai scumpe telefoane e și un Android: Galaxy S8

Nici Samsung nu a scăpat de reale ”îmbunătățiri” ale designe-ului smarphone-ului Galaxy S8. Există două versiuni de Samsung Galaxy S8, cu aur alb și aur obișnuit, însă au în comun o jumătate din vulturul de pe stema rusă, pe carcasa din spatele telefonului. Astfel, dacă vei cumpăra cele două modele, vei face un puzzle su stema Rusie.

Carcasa Samsung Galaxy S8 propusă de Caviar este din titan, marca antiglonț BT 23, decorat cu piele de aligator, la care se adaugă logo-ul din aur. În cazul în care ești indecis dacă să renunți la normalul Samsung Galaxy S8 și să iei unul marca celor de la caviar, ar trebui să știi că acesta costă aproximativ 2.500 de dolari.

iPhone X e ultimul pe lista cu cele mai scumpe telefoane

iPhone X a rămas la urmă pentru că nici măcar nu a apărut pe piață, însă Caviar vrea să fure startul.  Cu ocazia aniversării de 65 de ani ai lui Vladimir Putin, Caviar a anunțat că va scoate 65 de modele de iPhone X. Dar nu orice fel de iPhone X, ci din aur și cu chipul liderului rus pe carcasa acestuia. Nu era de ajuns că, și așa, iPhone X costă cât costă, iar faptul că cei de la Caviar s-au gândit la un telefon din titan și aur denotă că modelul smartphone-ului nu va fi unul tocmai la îndemâna oricui.

[readmore]

Noul iPhone X îl reprezintă pe Vladimir Putin din profil, în stilul frescelor realist-socialiste, în timp ce de sub umerii lui se întinde peisajul celebrelor turle multicolore ale Catedralei Sfântul Vasile din Piața Roșie.

Bonus, chiar dacă nu sunt telefoane scumpe: Apple Watch și fidget spinner

Deși nu este un telefon, Caviar este renumită pentru inovarea produselor Apple, așa că nu putea sări peste ceasul inteligent Apple Watch. La fel, nu este orice fel de Apple Watch, ci unul cu semnătura liderului de la Kremlin, skyline-ul Rusie, vulturul bicefal și stema Rusiei.

Cred că mereu ți-ai imaginat că fidget spinner-ul este cea mai la îndemână jucărie de astăzi, dar poate și cea mai ieftină. Ei bine, nu și în viziunea celor de la Caviar, care au scos modelul de 14.7000 de euro. Și nu, banii aceștia nu aduc la pachet și alte atribuții ale jucăriei, el râmânând același dispozitiv pe care-l învârți când te plictisești. În schimb, strălucește mai tare ca oricare altul și este placat cu 100 de grame de aur.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: