09 sept. 2017 | 09:22

Cea mai mică boxă Bluetooth de la Bose e și performantă

ACTUALITATE
Cea mai mică boxă Bluetooth de la Bose e și performantă

Bose este o companie sinonimă cu o serie de soluții audio de calitate și tocmai a anunțat cea mai mică boxă Bluetooth din portofoliu – SoundLink Micro.

Când banii nu sunt o problemă și vrei să-ți umpli o cameră cu sunet de calitate, este foarte probabil să cochetezi cu un sistem audio de la Bose. Compania oferă unele dintre cele mai performante și avansate tehnologic sisteme audio. De câțiva ani însă, același producător american a investit cu succes și în realizarea de boxe Bluetooth. SoundLink Mini, de exemplu, continuă să fie una dintre cele mai bune soluții portabile pentru un sunet impozant în deplasare.

Există însă și soluții mai mici un același sunet emblematic, iar cea mai compactă variantă este intitulată SoundLink Micro. Ilustrată în imaginile alăturate, aceasta este cea mai mică boxă Bluetooth de la Bose și poate fi strecurată cu ușurință într-un ghiozdan sau chiar și o poșetă. Dimensiunile sale totale sunt de 9,5 centimetri pe lungime și lățime cu o înălțime de 3,81 centimetri. Are doar 290 de grame, deci nu trebui să-ți faci grijă că îți va îngreuna semnificativ geanta pe care o iei în permanență în deplasări.

La fel ca în cazul multor alte produse Bose de top, magia se află însă la interior. Asta înseamnă că SoundLink Micro ascunde un traductor personalizat, radiatoare duale pasive de dimensiuni reduse și un acumulator reîncărcabil de tip litiu-ion. Autonomia specificată este de șase ore de audiție continuă și sunt șanse foarte mari ca acea valoare să nu fie umflată artificial.

În conformitate cu alternativele din piață, Bose SoundLink Micro este rezistentă la apă datorită învelișului de silicon și ar trebui să facă o treabă destul de bună și în a rezista la zgârieturi . O curea inclusă în pachet te ajută să o agăți de un ghiozdan, de bicicletă sau alte echipamente. Disponibilă începând cu 21 septembrie, boxa va costa aproximativ 100 de euro și va fi disponibilă în culorile negru, albastru și orange.

bose-soundlink-micro-colors

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele