Următorul BlackBerry KEYone va fi mai interesant decât primul

Următorul BlackBerry KEYone va fi mai interesant decât primul

Deși nu se mai vând ca în urmă cu 10 ani, noi smartphone-uri realizate sub brandul BlackBerry continuă să ajungă pe piață. Următorul va fi un urmaș al BlackBerry KEYone.

În luna mai a acestui an, TCL, proprietara brandului BlackBerry responsabilă de realizarea de noi dispozitive a anunțat BlackBerry KEYone. Acela a fost unul foarte atrăgător și, cu toate că rula Android, incorpora o serie de trăsături care te convingeau că interacționezi cu un BlackBerry. La momentul respectiv, a fost primul aparat ce a ajuns pe piață după ce canadienii au început să-și licențieze afacerea de hardware și să se concentreze în mod exclusiv pe software.

Deși BlackBerry KEYone nu a avut neapărat parte de un succes răsunător, dispozitivul se pare că a generat suficient interes încât să justifice un urmaș. Succesorul KEYone se află momentan în stadiu de proiect și are numele de cod BBF100-1. Ca referință, în faza de dezvoltare, primul smartphone din aceeași serie a avut codul BBB100-1. Similaritățile de nume au alimentat de fapt scenariul lansării unui urmaș.

În orice caz, indiferent dacă se va numi sau nu KEYone, viitorul smartphone BlackBerry va folosi un chipset Snapdragon 660 de la Qualcomm. Primul model a fost construit în jurul unui Snapdragon 625, un model semnificativ mai lent, dar unul adresat aceluiași segment de paiță. Restul specificațiilor pentru viitorul aparat includ un panou cu o rezoluție nativă de 1620 x 1080 pixeli. Din păcate, nu știm cu siguranță care va fi diagonala respectivului ecran. Cel mai probabil va folosi un display similar cu cel de 4,5 inci de acum șase luni.

Dacă nu ești fan BlackBerry, dar vrei un telefon bun cu Android, atunci ar trebui să arunci o privire peste seria nouă de la ASUS. Zenfone 4 a fost o surpriză plăcută anul acesta și vine în mai multe versiuni. Cel mai bun, ca raport performanță – preț, este Zenfone 4 cu 4GB de memorie RAM, 64GB spațiu de stocare și 5,5 inci ecranul full HD este un telefon cu Android pe care l-ai putea avea alternativă pentru multe alte modele. Poți să cumperi acest telefon de aici.

Citește și: