17 nov. 2017 | 09:38

Black Friday cu telefoane gratis: cum și de unde le iei

ACTUALITATE
Black Friday cu telefoane gratis: cum și de unde le iei

Black Friday e în plin avânt. eMAG a pornit campania și celelalte magazine îi dau înainte cu planul lor. Până și la operatori e ofertă. 

Nebunia de Black Friday, ai putea spune, s-a încheiat pe 17 noiembrie odată cu eMAG. A promis reduceri la circa două milioane de produse și evenimentul a început cu 10 minute înainte de ora 7 dimineața. Oferta completă o găsești aici, iar dacă vrei un laptop bun de Black Friday ar trebui să te uiți

Când vine vorba de operatori telecom, aici „gălăgia“ de Black Friday e mai domolită. Telekom a anunțat că vinde telefoane la 1 leu cu ocazia Black Friday, iar acum aflăm ce se întâmplă și la Vodafone, care vine cu o ofertă și mai bună: telefoane gratis. Costă 0 euro să le cumperi și apoi plătești abonament, mai mare sau mai mic, în funcție de telefon.

Astfel, ai Huawei P8 Lite pentru care nu plătești nimic, la Red 15, ba chiar primești și 50GB bonus un an și reducere abonament timp de trei luni. Mai poți trece pe listă, cu Red 31 de Black Friday, un iPhone SE de 32GB în aceleași condiții și poate chiar un Samsung Galaxy J3 cu Red 15. Sigur, ți-a atras atenția iPhone SE, lansat în martie 2016.

Dacă nu te interesează propunerea Vodafone, poți oricând să alegi un telefon de pe piața liberă, acum și la preț redus de Black Friday la eMAG. Prima recomandare ar fi un Samsung Galaxy A5 (2017), cu un hardware foarte bun, un design aproape high-end și o reducere de preț de 13% de care poți profita AICI. Pe locul doi vine chiar acel iPhone SE de 32GB, doar că aici costă 1.499 de lei, este nou și îl poți cumpăra în rate, dacă nu ai toți banii, dar măcar nu plătești abonament doi ani pentru el.

Nu în ultimul rând, un model fără pretenții care, pur și simplu, își face treaba: Motorola Moto M cu 3GB de memorie RAM, 32GB spațiu de stocare și o reducere considerabilă de 43%. E deja disponibil la cumpărare AICI.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele