De Black Friday, Fashion Days a reușit să vândă genți și ceasuri de mii de lei

De Black Friday, Fashion Days a reușit să vândă genți și ceasuri de mii de lei

Fashion Days și-a început campania de Black Friday în seara de 16 noiembrie, prin aplicație. Acum aflăm și câteva statistici interesante. 

În primele ore ale zilei de 17 noiembrie, Fashion Days deja a stabilit câteva recorduri de produse cumpărate la preț mare. Astfel, până la prânz, cel mai scump produs vândut pe Fashion Days de Black Friday a fost o geantă Prada de 7.590 de lei, cumpărată de un client din București. Apoi, cel mai scump ceas, Longines în valoare de 6.490 de lei, a fost cumpărat de un client din Iași.

Cum reducerile au fost la majoritatea produselor, nu strică să știi că de Black Friday Fashion Days a înregistrat câteva branduri ca fiind foarte populare. Aici sunt Valentino cu stocuri epuizate mai repede decât celelalte, urmată de Burberry, Montblanc, Tissot, Jimmy Choo și Prada. Un raționament rapid aici îți arată însă că de Black Friday s-au epuziat stocurile rapid și pentru că n-au fost foarte mari. Până la urmă, sunt mărci de lux, dincolo de valoarea coșului mediu de cumpărături.

Altfel, de Black Friday la Fashion Days top cinci cele mai scumpe produse au fost geanta Prada de 7.590 de lei, cu o bucată, o altă geantă Prada de 6.690 de lei cu trei bucăți vândute, un ceas Longines de 6.490 de lei, o altă geantă Prada de 6.378 de lei și un ceas Rado de 5.890 de lei, vândut în două bucăți. Special pentru această campanie, Fashion Days a făcute achiziții din categoriile bijuterii cu diamante, genți și accesorii de lux, de la branduri cunoscute.

Produsele pentru femei conduc în topul achizițiilor de Black Friday, fiind majoritare de-a lungul zilei, iar în topul preferințelor din punct de vedere cromatic sunt: negru, albastru, gri, maron, alb.  Apoi, merită reținut că 85% din comenzile de produse de lux au fost realizate în aplicația de mobil și cele mai multe au fost plasate în primele minute de la startul campaniei în aplicația de mobil, adică de la ora 20, pe 16 noiembrie. Cele mai multe comenzi de lux au fost plasate din orașele: București, Constanța, Brașov, Drobeta-Turnu Severin, Târgoviște, Arad, Ploiești, Timișoara, Mioveni, Oradea, Piatra Neamț, Valu lui Traian.

Black Friday la Fashion Days mai continuă câteva ore. Încă poți să cauți produsele pe care le dorești pentru bărbați, femei sau copii. Catalogul complet cu toate brandurile este AICI.

Până la ora publicării acestui articol,  clienții au cumpărat produse în valoare de 20,5 milioane de lei, cu 47% mai mult decât anul trecut și 70% din achiziții au fost făcute direct din aplicația de mobil, iar cea mai mare comandă a fost de 14.500 de lei cu 30 de produse în coș.

Citește și: