17 nov. 2017 | 11:44

Oferta eMAG de Black Friday: faci card și primești bani

ACTUALITATE
Oferta eMAG de Black Friday: faci card și primești bani

Una dintre surprizele eMAG pentru Black Friday este cardul de cumpărături lansat împreună cu Raiffeisen Bank și Mastercard. Iată ce-i cu el și de ce te-ar interesa. 

În primele patru ore și jumătate de Black Friday, cele mai multe vizite pe site-ul eMAG au fost de pe telefon. Apoi, circa 30% din clienți au plătit cu cardul. Relevant este ultimul procent, deoarece îți arată că românii sunt mai înclinați să aibă încredere în metoda asta de plată decât în cash, ramburs. Și odată cu acest trend, eMAG a încheiat un parteneriat cu Raiffeisen Bank pentru un card special de Black Friday.

Cardul de la eMAG este aproape ca un produs surpriză, numai că surpriza mai mare e pentru cei 2.000 de primi clienți. Ei primesc un voucher în valoare de 500 de lei, la prima achiziție de cel puțin 1.000 de lei făcută în magazinul eMAG (până pe 31 ianuarie 2018). Se prea poate și să fie cea mai simplă formă de-a aplica pentru un card, poate și unde e vorba de Black Friday. Intri pe pagina dedicată cardului, completezi datele și te contactează cei de la bancă. Apoi, dacă ești printre norocoși, primești 500 de lei pentru cumpărături viitoare.

Cu acest card promovat de eMAG în acest Black Friday ai până la 24 de rate fără dobândă și 0% dobândă până la 56 de zile, dacă plătești cu cardul și rambursezi integral până la scadență. De asemenea, cardul poate fi folosit oriunde în lume și poți avea oricare dintre produsele Samsung, în 24 de rate fără dobândă, cu acest card.

Un ultim bonus: primești puncte pe care să le folosești la cumpărături viitoare în eMAG. Schema e asta: 10% pentru fashion, 3% pentru sport, birotică și casă, 1% pentru electroIT și foto, și 2% pentru electrocasnice și jucării pentru copii.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele