eMAG are prețuri bune de Black Friday la electrocasnice mici

eMAG are prețuri bune de Black Friday la electrocasnice mici

Black Friday 2017 și-a făcut prezența în online la prima oră a dimineții, iar la cel mai mare retailer din România se vede cel mai bine acest lucru.

De Black Friday, eMAG ți-a dat ocazia să-ți faci singur unul sau mai multe cadouri, de care să te bucuri tot anul și după aceea. De la electrocasnice mari, până la cele mai mici, catalogul eMAG are categorii de produse variate, din care să ai ce alege.

În acest articol ai o listă cu electrocasnice mici. Se vor dovedi de un real ajutor în bucătărie și, dacă tot trebuie să le schimbi, măcar să le cumperi când prețurile sunt mici, cum ar fi acum. Le-am ales pe cele mai bune din catalogul eMAG, la prețuri dintre cele mai mici, care se mulează pe orice nevoie și pe orice buget.

Electrocasnice de Black Friday la eMAG

Asipratorul cu sac Samsung VC07M25E0WR are tub telescopic și o putere de 750 W. Vine cu accesorii 2 în 1, îl găsești AICI cu 51% reducere, din catalogul eMAG.

Aspiratorul fără sac Rowenta X-Trem Power Cyclonic RO6971EA are 750W, două niveluri filtrate și tub telescopic din metal. În plus, vine cu o duză pentru spații înguste și o perie mini Turbo, iar de AICI îl iei cu 489 lei.

Aspiratorul vertical Bosh Athlet BCH625LTD este dotat cu tehnologie Bagless Technology și o autonomie de până la 60 de minute. Are un design aparte, adaptat vremurilor, și poți intra AICI să economisești 670 de lei.

Electrocasnice mici de Black Friday la eMAG

Stația de călcat fără boiler Tefal Liberty SV7030 are talpă Easygliding și 5,5 bari. Vine cu funcție de setare a temperaturii, oprire automată și una ECO. Îl iei de AICI  cu 200 de lei.

Fierul de Călcat Tefal Ultragliss FV4632 este un fier de călcat cu o putere de 2400W. În plus, are antipicurare, iar prețul este bun. Ai reducere 45% dacă îl iei de AICI.

Electrocasnice utile cu prețuri bune de Black Friday la eMAG

Mașină de tocat Zelmer ZMM4283W cu putere de 2,5 kg/minut, două site și accesorii de răzuire. Bonus, are și storcător de roșii, dar și accesoriu de cârnați. Economisești cam 70 de lei după ce-l iei de AICI.

Robotul de bucătărie Bosh MCM4100 are 800W, bol, storcător și blender. Este dotat cu două viteze iar reducerea este chiar semnificativă. Cu 64% mai puțin, de AICI.

Mixerul planetar Heinner HPM-1500XMC-V2, este o ustensilă indispensabilă din bucătărie, iar designe-ul și culoarea acestuia vine ca un bonus pentru utilitatea sa. Cu 1500W și bol, poți să-l iei de AICI cu 549 lei.

Blenderul Star-Light Toro are control digital și 1000 W. Vine cu cinci viteze, funcție impuls, plus zdrobire gheață, și un vas de sticlă. De AICI îl iei la jumătate din preț.

Espressorul automat DeLonghi Magnifica S îți dă doza zilnică de cofeină într-o ceașcă, printr-o singură apăsare a unui buton. 1450 W și mai multe funcții, iar prețul e de 999 lei de AICI.

Espressorul manual Saeco Poemia HD8424/21 are dispozitiv de spumare și vine cu un designe de ediție aniversară de 30 de ani. Prețul este accesibil AICI, doar 369 lei.

Nicoleta Apostol
Articol scris de
Nicoleta Apostol
Comentarii
Nicoleta Apostol
07:04 / 17.11.2017