17 nov. 2017 | 18:30

eMAG Black Friday vine cu boxe și căști pentru audiofilul din tine

ACTUALITATE
eMAG Black Friday vine cu boxe și căști pentru audiofilul din tine

eMAG mai are cu ocazia Black Friday de dat din stocul de două milioane de produse destinat sărbătoarei cumpărăturilor, în special online, de Black Friday.

De la aparate de climatizare și anvelope de mașini și până la cele mai mici căști, eMAG și-a propus să vândă de Black Friday aproape orice. Am făcut pentru tine o listă cu boxe portabile și căști, wireless, care să te însoțească peste tot.

Boxe și căști de Black Friday la eMAG

Boxă portabilă Ultimate Ears MEGABOOM 984-000485 Wireless care debordează de energie, cum s-ar spune. Propagă un sunet stereo de 360 de grade cu bass adânc, iar corpul cilindric, rezistent la apă, este foarte ușor, doar 877 de grame. Intră AICI și o poți lua cu 30% la ieftină.

Boxa activă portabilă Ibiza PORT 15VHF-BT cu difuzor de 38 de cm, USB, MP3, VOX și Microfon emite un sunet puternic și curat, fără să folosești vreun amplificator. În plus, dispune de o baterie integrată care poate funcționa aproximativ șase ore și ajută sistemul să nu depindă de o sursă de curent. Boxa are și funcție de înregistrare pe un card SD sau stick USB. De AICI o iei la 1.297 lei.

Căștile Audio In-ear Wireless Beoplay H5 Moss Green se mulează perfect pe activitățile tale. De la mersul spre birou și până la sesiunile de alergat din parc, căștile wireless îți oferă un sunet Bang & Olufsen Sigmature. Alegi una dintre cele două profiluri presetate, alergare sau relaxare, și te bucuri de un sunet plăcut. Poți și să le personalizezi de pe iPhone și să le accesezi direct de pe Apple Watch. Intră AICI, unde le găsești mai ieftin cu 200 de lei.

Căști Audio Sennheiser Momentum Wireless cu un sunet precis și detaliat. Ai parte de calitatea audio Momentum în varianta Bluetooth, fără fir, din materiale de calitate superioară ca oțelul inoxidabil și pielea naturală. Tehnologia Active NoiseGard atenuează zgomotul ambiental, iar codecul aptX transmite sunetul real, prin Bluetooth. Le găsești AICI la prețul de 1.099 lei.